Відома екозахисниця потрапила до сотні впливових людей Закарпаття

Вийшов з друку новий рейтинговий журнал за 2018 рік, що є спецпроектом газети «Неділя Закарпатські новини» «Впливові люди Закарпаття. ТОП-100», який є шалено популярним на Закарпатті.

ТОП поділено на окремі розділи, в яких представлено десятку найбільш впізнаваних людей Закарпаття.

Отже, у новому розділі «Завзятість», який у цьому році з’явився вперше перше місце посіла керівник неурядової організації природоохоронного спрямування ГО «Екосфера» Оксана Станкевич-Волосянчук.

Ось як про неї пишуть автори проекту: «Обравши стезю екозахисниці, пані Оксана не звертає з цього шляху, сміливо вступаючи в бій із противниками різного статусу і статку. Їй до снаги – реалізація у грантових проектах і участь у мітингах, начитка лекцій для студентів і залучення до акцій різного ґатунку. У тендітній і, здається, вічно юній жінці зосереджені войовничість бійця, наполегливість олімпійця і стійкість солдата. За великим рахунком, більшість резонансних справ, відкритих проти порушників природоохоронного законодавства, розпочато через її безпосередню чи опосередковану участь. А тому дещицею чистого повітря, зеленого лісу, краплею чистої води у нашому пошматованому, злисілому Закарпатті ми завдячуємо і їй!»

Про інших відомих особистостей, представлених у журналі читайте в журналі  «Впливові люди Закарпаття» ТОП-100».

Уже в продажу. Придбати його можна  у кіосках преси Закарпаття, або замовити за телефоном: (050) 222-50-50, (067) 666-90-90.

zakarpatpost.net