Собака отримав чотири кулі, рятуючи 16-річного господаря від грабіжників

Німецьку вівчарку назвали героєм і зібрали на її порятунок тисячі доларів

Чотири кулі отримав Рекс від грабіжників, захищаючи свого господаря. Інцидент стався в американському штаті Вашингтон. Про історію повідомив телеканал K5 News, пише comments.ua.

За словами 16-річного Хав’єра Меркадо, в середу вдень він був удома один з Рексом. Близько полудня почув шум, виглянув у вікно і побачив незнайомий автомобіль. Потім внизу хтось розбив скло.

Собака побіг вниз і почав безперервно лаяти. Виявилося, що в будинок забралися грабіжники. Рекс напав на одного із зловмисників, а його 16-річний господар тим часом сховався в шафі і викликав службу 911.

Коли злочинцям вдалося дістатися до кімнати, де ховався юнак, вівчарка вступила в сутичку з грабіжниками. Ті почали стріляти в неї. Пізніше з’ясується, що в собаку потрапили чотири кулі.

В результаті грабіжників відлякали поліцейські сирени, і вони встигли сховатися.

Сидячи в шафі Хав’єр був упевнений, що його чотириногий друг помер.

Однак пес вижив. Його доставили в лікарню з пораненнями в шию і лапи. На операцію їм потрібні були гроші, для чого тітка Хав’єра організувала кампанію зі  збору коштів на сайті GoFundMe.

«Мого племінника захищав його друг на всі часи, захищав доти, поки його не покинули останні сили робити те, що диктував йому його безумовний інстинкт любові», – написала жінка.

Операція для порятунку життя собаки коштувала десять тисяч доларів, проте господарям Рекса за два дні вдалося зібрати 56 тисяч, причому гроші продовжують надходити.

«Ми перевищили план і хотіли б запевнити всіх, що кошти підуть на медичні витрати для Рекса і на його відновлення. Все, що залишиться, перекажемо організаціям, місія яких – захищати наших улюблених вихованців », – запевнила тітка Хав’єра.

У соцмережах користувачі називають Рекса героєм і бажають йому швидкого одужання.

zakarpatpost.net