Чорний піар по-закарпатськи. В Ужгороді б’ють по політиках фарбою

Цими днями кілька білбордів в Ужгороді пошкодили. При цьому дивно, бо атакували завнішню політичну рекламу різних політиків, які балотуватимуться на посаду Президента.

Крім того, використосували фарбу як червону, так і чорну. Обливали білборди у різних частинах міста. “Мічені” борди можна помітити як на Проспекті Свободи, так і біля Нової лінії.

Представники ОПОРИ, зокрема, прозвітували про зіпсовані білборди очільниці “ВО “Батьківщина” Юлії Тимошенко, лідерів партій “Радикальна партія Олега Ляшка” та “Народний Фронт” Олега Ляшка та Арсенія Яценюка, очільника “Партії Миру” Вадима Новинського (кілька випадків) та лідера партії “Громадянська позиція” Анатолія Гриценка. Також облили червоною фарбою білборди представника політсили “Об’єднання “Самопоміч” Андрія Садового, лідера партії “Основа” Сергія Тарути та Президента України Петра Порошенка, чорною – сітілайт очільника партії “Наші” Євгена Мураєва.

Що ж, напевно, таким чином закарпатці висловлюють свою думку з приводу кандидатів. Хоча діють вони й незаконними методами, але як відомо, чорний піар теж може бути хорошою рекламою.

zakarpatpost.net