Жінка-генерал закарпатської моди стала брендом року

Вийшов з друку новий рейтинговий журнал за 2018 рік, що є спецпроектом газети «Неділя Закарпатські новини» «Впливові люди Закарпаття. ТОП-100», який є шалено популярним на Закарпатті.

ТОП поділено на окремі розділи, в яких представлено десятку найбільш впізнаваних людей Закарпаття.

Отже, до нового розділу «Бренд» потрапила наша відома землячка, генеральний директор Ужгородської швейної фабрики «Парада» Мирослава Каламуняк.

Ось як про неї пишуть автори видання: «Вона чи не єдина з виробників Закарпаття встояла перед випробуваннями від перехідного до капіталістичного періоду у вітчизняному бізнесі. Більше того, стійко витримала усі експериментальні удари влади, спрямовані на «розвиток» вітчизняного бізнесу, зберегла колектив, розвинула виробничі потужності, допомогла у відкритті нових цехів. Свого часу, спробувавши сили у політиці, зосередила усі зусилля на виробництві та громадській діяльності. Нині продукція очолюваного нею підприємства не лише постачається на склади популярних європейських марок, але й упевнено завойовує вітчизняний ринок. І оскільки саме «Парада» є улюбленим брендом поки що єдиної в Україні жінки-генерала – начальника медичної  служби СБУ, нашу пані Мирославу можна впевнено назвати генералом щонайменше закарпатської моди».

Про інших відомих особистостей, представлених у журналі читайте в журналі  «Впливові люди Закарпаття» ТОП-100».

Уже в продажу. Придбати його можна  у кіосках преси Закарпаття, або замовити за телефоном: (050) 222-50-50, (097) 9-800-800.

zakarpatpost.net