АНОНС. 18-річний закарпатець за кілька годин закатував до смерті товариша та зарізав охоронця ринку

До одного прийшов додому, побив та добив сокирою, до другого на роботу, де завдав йому  19 ударів ножем

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Одразу два резонансні злочини трапилися нещодавно у Солотвині. Там 18-річний раніше судимий за грабіж мешканець Виноградова під час розпивання алкогольних напоїв позбавив життя двох товаришів по чарці, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Хлопець хоч і неодружений, але має на утриманні чотирьох неповнолітніх дітей від співмешканки. Утім добрим батьком його назвати не можна, адже не займався вдома вихованням дітей, не думав, де заробити на те, аби було чим їх нагодувати, навпаки – ніде не працював і пиячив у іншому кінці області.

19 лютого о 8 годині ранку до поліції звернувся мешканець смт Солотвино та повідомив, що виявив тіло охоронця місцевого ринку з ознаками насильницької смерті. Правоохоронці прибули на місце події одразу.  Вдалося встановити, що загиблим є 73-річний місцевий мешканець, охоронець на промислово-продовольчому ринку. Чоловікові було нанесено ряд колото-різаних ран щік, грудної клітки, від чого він і помер.

Крім цього, трохи раніше у приватному будинку виявили тіло 56-річного місцевого мешканця  також із ознаками насильницької смерті. Лікарі констатували, що чоловік помер від численних ножових поранень.

Тож правоохоронцям потрібно було з’ясувати, чи пов’язані ці два вбивства, скоєні протягом кількох годин, між собою.

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 14 грудня.

zakarpatpost.net