Чому нині Москаль так щедро нагороджував лісників відзнаками

Сьогодні, як повідомила прес-служба Закарпатської ОДА, майже три десятки закарпатців були відзначені державними та обласними нагородами.

Цікаво, що провідну роль між нагородженими зіграли лісники.
Про давню дружбу очільника краю з ними, відомо всім, тож і не дивно, що їх сьогодні у Колонній залі облдержадміністрації керівник області щедро вшанував.

– Ви були успішними у своїй праці, і це не могло залишитися непоміченим, – наголосив Геннадій Москаль. – Радий, що стільки талановитих, працьовитих і висококваліфікованих закарпатців відзначені на найвищому державному та обласному рівнях. Це справедливі нагороди, а ваша праця – гідний приклад для наслідування!

Також присвоїли почесне звання «Заслужений лісівник України» було присвоєно лісничому Говерлянського лісництва ДП «Рахівське лісове дослідне господарство» Степану Папаризі.

Крім того, найвищу нагороду Закарпатської обласної державної адміністрації – медаль «За заслуги перед Закарпаттям» Геннадій Москаль вручив директору ДП «Тячівське лісове господарство» Наталії Катреняк.

Подяку Прем’єр-Міністра України оголосили директору ДП «Ужгородське лісове господарство» Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Василю Кию.

zakarpatpost.net