Закарпатець безпричинно зарізав жінку, яка йшла на зустріч

За процесуального керівництва Берегівської місцевої прокуратури слідчими та кримінальною поліцією Берегівського ВП ГУНП в Закарпатській області розкрито резонансне вбивство місцевої мешканки ромської народності, яку було вбито 1 липня цього року у м. Берегово.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Обґрунтовано, у вчиненні даного злочину підозрюється 24-річний місцевий мешканець, якого нещодавно правоохоронці затримали за вбивство рідної матері.

Наразі встановлено, що чоловік безпричинно напав з ножем на жінку, яка йшла йому на зустріч, нанісши їй при цьому серію різаних ран. Пройшовши ще близько 400 метрів, жінка впала неподалік одного з приватних будинків і померла.

Як повідомив виконувач обов’язків керівника Берегівської місцевої прокуратури Ігор Піпаш,  наразі, в рамках даного кримінального провадження, затриманому вже оголошено про підозру за ч. 1 ст.115  КК України –  умисне вбивство.

Чоловік затриманий і утримується під вартою, в рамках іншого кримінального правопорушення – умисного вбивства своєї рідної матері, яке трапилось ввечері 12 грудня.

Триває подальше слідство.

zakarpatpost.net