Відому кінострічку за участі акторки з Ужгорода Римми Зюбіної, покажуть на центральному каналі

На початку січня на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра 95-серійної україномовної мелодрами з детективною складовою «Таємниці» за хорватським форматом.

Виробництвом картини на замовлення телеканалу займалася кінокомпанія Panopticum.

Про це повідомляє прес-служба каналу «Україна», пише detector.media.

Робота над картиною тривала майже рік – 306 днів. Режисер-постановник, креативний продюсер – Сергій Кравець.

«Сюжет картини зав’язується ще в 1944 році на Західній Україні, після чого глядач переноситься до сучасної України в 2005 рік, де і відбувається основна дія картини», – розповів режисер-постановник і креативний продюсер проекту Сергій Кравець.

У серіалі знімаються: Римма Зюбіна, Сергій Калантай, Леся Самаєва, Ірина Новак, Анастасія Пустовіт, Макар Тихомиров та інші.

За повідомленням каналу, на головні ролі в картині пробувалися близько 100 акторів.

«У випадку з “Таємницями” для мене були принциповими такі речі: це україномовний серіал, картина створюється для українського ринку, і знімальна група повністю українська. Крім того, я знала, що моїм основним партнером буде Сергій Калантай, а я його дуже люблю, поважаю як актора, ми добре знайомі. І коли я прочитала опис, то зрозуміла, що є цікава історія. Це не те, що ми часто в серіалах бачимо. Тут є що грати, як кажуть актори», – зазначила акторка Римма Зюбіна.

Режисери: Філіпенко Олег, Некрасова Катерина, Сотниченко Сергій, Доронін Євген. Оператор-постановник: Баєв Максим. Оператори: Сергій Никифоров, Варламов Олександр, Павло Небера.

Серіал знімався за хорватським форматом, придбаним в англійської компанії Fremantle media. Адаптацією сценарію для телеканалу «Україна» займалася Тетяна Гнєдаш.

Основна локація, де знімалася картина – один із павільйонів кіностудії імені Олександра Довженка. На створення декорацій в павільйоні пішло 3 місяці.

Серіал – про долю друзів дитинства Катю Грищук та Миколу Фон Бюсофа. За дивних обставин зник батько Каті, а матір Миколи вбили. Через багато років вони зустрічаються та закохуються.

Прем’єра серіалу відбудеться у січні 2019 року на каналі «Україна».

zakarpatpost.net