До сотні впливових закарпатців 2018 року потрапив Василь Кузан

Вийшов з друку новий рейтинговий журнал за 2018 рік, що є спецпроектом газети «Неділя Закарпатські новини» «Впливові люди Закарпаття. ТОП-100», який є шалено популярним на Закарпатті.

ТОП поділено на окремі розділи, в яких представлено десятку найбільш впізнаваних людей Закарпаття.

Отже, до нового розділу «Культура» потрапив закарпатський письменник Василь Кузан.

«Енергії Василя Васильовича можна тільки дивуватися. 22 поетичні та прозові книжки, кожна з яких ставала переломною у його творчості. Цілий ряд організованих і проведених ним літературних та мистецьких фестивалів. Величезний досвід організації культурного життя на районному рівні. Ледве не щотижневі презентації. Створення і розкручування літературної агенції , підготовка і видання колективних антологій та альманахів. Запорука успіху усього цього – вічна молодість душі, глибока зажуреність у сучасну  українську культуру, інтуїтивне відчуття читацьких запитів та істинний талант для їх реалізації. А ще – традиційна селянська впертість і працьовитість, помножена на віртуозне володіння словом, здатність розкрити найтонші нюанси його звучання», – написали про нього автори проекту.

Про інших відомих особистостей, представлених у журналі читайте в журналі  «Впливові люди Закарпаття» ТОП-100».

Уже в продажу. Придбати його можна  у кіосках преси Закарпаття, або замовити за телефоном: (050) 222-50-50, (097) 9-800-800.

zakarpatpost.net