2019 рік є вдалим для весілля. Сприятливі та несприятливі дні

5 лютого 2019 року біля керма стане Жовта Земляна Свиня і правитиме до 24 січня 2020 року. Вона завершує дванадцятирічний цикл східного календаря.

Обкладинка спецвипуску газети «Поради» «Гороскоп – 2019»

2019 рік стане особливо щасливим для знаків зодіаку водної стихії: Рака, Скорпіона, Риб. Також улюбленцями Фортуни стануть: Телець, Лев, Водолій. На практиці небесний протекторат буде виглядати як виконання всіх бажань, в тому числі заповітних. Обставини в 2019 році для згаданих знаків будуть складатися так, що вони і не захочуть, а здобудуть перемогу, але розслаблятися не варто – Фортуна любить сильних і наполегливих.

Що чекає на вас у рік Жовтої Свині? Якими будуть стосунки, робота, здоров’я? Детальний гороскоп для кожного знаку зодіаку читайте у спецвипуску газети «Поради» «Гороскоп – 2019».

Що чекає на вас у рік Жовтої Свині? Якими будуть стосунки, робота, здоров’я? Детальний гороскоп для кожного знаку зодіаку читайте у спецвипуску газети «Поради» «Гороскоп – 2019».

2019 рік є вдалим для весілля

Рік Жовтої Земляної Свині надзвичайно вдалий для укладання шлюбів. Покровителька року сприяє створенню сімей, допоможе розставити все на свої місця, внесе спокій у родинне життя.

Несприятливі дні для весілля

Весь рік буде вдалим для весілля, оскільки Свиня сприяє родинному щастю та створенню сім`ї. Але варто пам’ятати, що покровителька року не терпить брехні, тож шлюби, створені з корисливої мети, не приведуть до добра. Та є кілька несприятливих днів для одруження.

Отже, не варто укладати шлюб:

З 1 по 6, а також 22 та 23 січня; 2 та 20 лютого; 2 березня; 4, 24 та 25 квітня; 22, 23, 29 та 30 травня; 18, 19 та 26 червня, 27 липня, 20 та 24 серпня; 17, 25 та 28 вересня; 17, 20 та 24 жовтня; 14 та 21 листопада, а також 17, 19 та 26 грудня.

Сприятливі дні для весілля за православним календарем

Молодятам, які вирішили обвінчатися у 2019 році, особливо прискіпливо треба обирати дату таїнства. У кожній церкві є дні, в які вінчання не проводять. Визначитись зі сприятливим днем для таїнства вінчання допоможе священик.

Найбільш вдалими днями для вінчання будуть 4 листопада (день Казанської Божої Матері, яку вважають покровителькою молодят) та  5 травня (у 2019 році це перша неділя після Пасхи, а одружені в цей час, як вважається, збудують міцний і тривалий союз).

Зауважимо, що обряд вінчання не проводять у дні великих постів, Великі церковні свята та у поминальні дні.

Сприятливі дати для весілля у 2019 році

У 2019 році сприятимуть молодятам такі знаки зодіаку: Водолій, Стрілець, Телець, Риби, Терези та Рак. Призначивши дату на дні, коли Місяць знаходиться в цих сузір’ях, можна сподіватися на міцний та щасливий шлюб. Зірки можуть вберегти пару від ревнощів та нестатків.

Нейтральними для весілля будуть дні, які підпадатимуть під вплив Лева, Близнюків, Овна та Скорпіона. Молодята можуть іноді сваритись, вирішувати, хто головний, та в суперечках розв’язувати побутові проблеми. Сексуальне життя буде насиченим, тому про зради ніхто не згадуватиме. Комусь із пари доведеться йти на поступки.

Не рекомендують укладати шлюб у дні, на які впливають Діва та Козеріг. Вони можуть негативно позначитись на подружньому житті.

Місяць весілля

Слід звернути увагу на місяць, в якому планується проводити весільну церемонію. Найкращими місяцями для одруження вважають лютий, квітень, липень, серпень, жовтень та листопад. А ось у травні святкувати весілля категорично протипоказано.

Сприятливі дати для весілля за фен-шуєм

Існує кілька універсальних дат, які допомагатимуть молодятам. Цифри 1,2, 3, 12, 21 внесуть в союз взаєморозуміння та кохання.

Не можна одружуватися в день, на який припадає сонячне затемнення.

Спеціалісти вважають найкращими цифрами для церемонії 8 та 9. Вони є символами безкінечності та здійснення мрій. Важливо обрати дату, сума цифр якої дорівнюватиме 8 або 9.

Сприятливі дати для весілля за місячним календарем

Повний Місяць вважається сприятливим періодом для створення родини. Вважається, що в родині буде достаток, щастя та взаєморозуміння. Між молодятами буде гармонія та душевне тепло.

Побудувати міцну сім`ю молодятам, які одружилися на Зростаючий Місяць, буде досить важко. Якщо шлюб буде щирим та сповненим кохання, то лише в цьому випадку Місяць сприятиме молодим. Молодятам, які вже тривалий час знаходяться разом і перевірили свої стосунки, найкраще підійде перша чверть Місяця. Оновлений Місяць дасть стосункам бажаний заряд енергії, сил та розуміння.

Обираючи сприятливий день тижня для проведення весілля, варто звернути увагу на наступні моменти.

Неділя принесе в родину затишок та тепло. Цей день тижня знаходиться під впливом Сонця.

П’ятниця допоможе наповнити родинні стосунки гармонією, взаєморозумінням та щастям. Венера впливає на цей день, тому це один з кращих днів для укладання шлюбу.

Понеділок наповнить життя молодих романтикою, пристрастю та яскравими мандрами.

Астрологи вважають, що у 2019 році варто відмовитись від весілля у середу, четвер та суботу.

Що чекає на вас у рік Жовтої Свині? Якими будуть стосунки, робота, здоров’я? Детальний гороскоп для кожного знаку зодіаку читайте у спецвипуску газети «Поради» «Гороскоп – 2019».

zakarpatpost.net