АНОНС. Як закарпатських чоловіків розводять на гроші у соцмережах

Найпопулярніші міфи, які вигадують дівчата, щоб ошукати довірливих чоловіків через Інтернет

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Розводи на гроші в соцмережах стають надзвичайно поширеними. І жертвами маніпуляцій усе частіше стають закарпатці. У минулому номері газета «Неділя Закарпатські новини» писала про те, як іноземці видурюють кошти в наших жінок, а зараз ми дослідили іншу схему: як чоловіки потрапляють на гачок закарпатських та закордонних спокусниць.

Сповідь професійної віртуальної коханки

Газеті «Неділя Закарпатські новини» вдалося знайти дівчину, яка в соцмережах заробляє непогані гроші. За словами Ірини, вона надає цілком чесні послуги, але бере за це відповідну плату.

Ось що вона розповіла.

«Більшість чоловіків шукають в Інтернеті розваг. Це – ігри, знайомства і, звісно ж, інтим. Зі своїм чоловіком я також познайомилася в одній із соцмереж. Після кількамісячного бурхливого роману я завагітніла, тож ми вирішили одружитися. Коли народився син, протягом кількох місяців у нас близькості не було зовсім. Мені не хотілося. І ось тоді одного разу, зайшовши до нього вночі в кімнату, я побачила те, від чого втратила дар мови. Він мене зраджував із віртуальною коханкою. Згодом розповів, що так робить часто, бо його організм потребує розвантаження, а я зайнята дитиною і не звертаю на нього ніякої уваги. Тоді я йому вибачила. Поступово життя ніби налагодилося, та згодом мені стало відомо, що з однією з дівчат він таки зустрічається в реалі. Тоді я вирішила поставити жирну крапку на всьому і подала на розлучення. Одній із півторарічним сином мені було важко, батьки в мене небагаті. Перед тим ми жили у його квартирі, з якої мені довелося піти, – розповідає Ірина. – Я мала думати, чим зайнятись. І тоді мені спало на думку надавати такі ж сексуальні послуги через Інтернет. Я добре знаю англійську, тож спершу знайомилася тільки з іноземцями, аби ніхто вдома не дізнався. Гроші вони мені наперед переказували на рахунок і я діяла абсолютно чесно. Це приносило непогані заробітки і невдовзі я змогла вже собі винайняти житло. На той момент я переїхала з села в Ужгород, де мене ніхто не знав, тож мені було абсолютно байдуже, хто знаходиться по той бік монітору. Я почала практикувати інтим і з українцями та закарпатцями. Охочі знаходилися завжди. Працювала сама, без якихось посередників. Знайомилася, заводила розмову, спокушала. А потім пропонувала секс на відстані за гроші. Потім у мене захворів син, і в один момент мені потрібна була велика сума. Просити я не мала в кого, кредит взяти не могла, бо ніде не працювала. Тоді мені спало на думку пошантажувати одного з постійних клієнтів. Я знала, що він одружений і попросила в нього певну суму, мовляв,  наші сеанси я записувала на відео, тож якщо не заплатить, скину його дружині. Той чоловік не хотів втратити родину, тому почав торгуватись одразу. Суму ми зменшили і він таки заплатив. Я зрозуміла, що це діє, і зробила так ще з декількома. Це було справді вигідно. Невдовзі в мене були на руках необхідні гроші. Із того часу справді періодично шантажую клієнтів. Але не всіх. Я знаю, кого можна, а кого – ні. Вважаю, що не роблю нічого протизаконного, бо жодного разу, навіть якщо чоловік категорично відмовлявся платити, я не здала його дружині».

Як іще ошукують дівчата чоловіків? Що вигадують? Як видурюють гроші?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 21 грудня.

zakarpatpost.net