90-річна бабуся передала військовим 10 тисяч доларів. Кошти витратять на допомогу Закарпатській бригаді також

Допис розміщено у Фейсбуці на сторінці спільноти “Повернись живим”.

  • Бабуся із Західної України передала хлопцям на війну 10 тисяч доларів. Старенька наголосила, що й собі на ліки гроші теж залишила.

“10 000 доларів. Десять тисяч доларів. Таку суму щойно на рахунок фонду «Повернись живим» переказала жителька західної України, якій більше 90 (!) років. Ми не можемо публікувати її фото та називати її ім’я, але можемо розповісти, що вона, проста жінка, слідкує за сторінкою фонду у Facebook, знає як звуть наших співробітників і, звісно, вболіває за майбутнє України, – йдеться у повідомленні. –

Чому Росія наклала санкції не на всіх закарпатських нардепів

Ми пишемо цей пост і плачемо. Плачемо від радості. І справа не у величезному переказі. Справа у тому, що в свій вік «за 90» жінка каже: «Дуже хочу допомогти виграти війну. Ви за мене не хвилюйтеся – гроші на ліки собі лишила!»

Кошти, переказані благодійницею, ми витратимо на допомогу бригадам, чиї пункти постійної дислокації (ППД) знаходяться в Івано-Франківській, Львівській, Волинській та Закарпатській областях.

Дякуємо і схиляємося додолу!

Слава Україні!

Команда фонду «Повернись живим»

Справді мужній і гідний наслідування поступок старенької, який мав би змуситись замислитись деяких політиків, статки яких у багато разів перевищують заощадження бабусі.

zakarpatpost.net