Зізнання закарпатського Діда Мороза: Мене запрошували і до 20-річних дітей

Перед новим роком усім нам хочеться хоч трішки дива. Пригадуючи дитинство,  чомусь на думку спадає запах мандаринів, цукерки та Дід Мороз. Саме про нього сьогодні й піде мова.

Віктор Штефуца – людина унікальна. Здається,немає такого, що б він не вмів. До всього має творчий підхід і хист.

І є хорошим кулінаром, і займається хенд-мейдом, і малює, і проводить майстер – класи, і розважає дітей та дорослих різними дотепами, але й це ще не все. Він приміряє на себе образи різних фантастичних персонажів, героїв мультфільмів і казок. Довелося Віктору бувати і ангелом, і чортиком, і Миколаєм, і Дідом Морозом.

Коли Ви вперше спробували себе в ролі старенького доброго чарівника, що роздає дітям подарунки?

Образ Діда Мороза близький мені з власного дитинства. Тому, аби подарувати радість рідним та знайомим, сім років тому пошив собі перед Новим роком перший костюм Діда. Одягнувся і ходив вітати кумів, хресників та сусідів. Це ж така радість була в дитячих очах, коли я з’являвся на порозі!  Мене це надихало!  Це був синій костюм. Другий у мене був жовтим. У ньому я вже не лише вітав дорогих серцю людей та їхніх дітей, але й проводив корпоративи і приватні заходи. А в минулому році я пошив собі третій костюм – уже червоний. Так вирішив через те, що якось традиційно,що Дід Мороз ходить до малят саме в такому образі. Тож купив тканину і начаклував собі нове вбрання. Зараз ходитиму до дітей саме в цьому костюмі.

Маєте і Снігуроньку?

Так. На Новий рік працюю в парі.

А до якої найменшої дитини Вас замовляли аніматором?

До трьох років. Але скажу відверто, такі крихітні діти ще не готові до подібних розваг. Їх складно відірвати від мами. Аніматорам працювати з ними зарано. Проте батьки найчастіше замовляють мене не лише для власних чад, але й для того, аби передусім розважати гостей та їхню малечу.

А якого віку була найстарша дитина?

Двадцятирічна. Це була гавайська вечірка із іграми та конкурсами для дорослих. Усі повеселилися там на славу.

zakarpatpost.net