В Ужгороді в притулку для безхатченків жінка хотіла зарізати чоловіка

За нанесення в стані алкогольного сп’яніння умисного тяжкого тілесного ушкодження правоохоронці взяли під варту жительку Ужгорода. За даним фактом розпочато розслідування. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Учора, 29 грудня, ввечері в поліцію Ужгорода надійшло повідомлення про завдання тяжкого тілесного ушкодження. Слідчо-оперативна група встановила, що злочин стався в міському притулку для безхатченків.

У притулку близько 19.20 год. стався конфлікт між двома безхатченками. Під час сварки 49-річна жінка, з ознаками алкогольного сп’яніння, нанесла удар ножем в область грудної клітки 44-річному безхатченку.

Потерпілого «швидка» доставила в міську лікарню, де лікарі діагностували в нього проникаючу різану рану грудної клітини зліва. Пацієнта госпіталізували в реанімаційне відділення.

За даним фактом розпочато розслідування, попередня правова кваліфікація – ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Фігурантку справи затримано в порядку ст.208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

zakarpatpost.net