Гороскоп на тиждень. 31 грудня – 6 січня 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

В цей новорічний період добре ходити в гості, влаштовувати будь-які переїзди і переміщення. Причому чим складнішим вам здається цей процес, тим легше все в підсумку обернеться. 6 січня – молодик. Підвищується загроза створення любовних трикутників. Придивіться до своєї другої половинки. Чи не змінилося щось в поведінці партнера? Будьте в цей день більш спостережливими, ніж будь-коли.

ОВЕН

Новорічний період виявиться вдалим для вас, за винятком одного дня – 6 січня. Намагайтеся не планувати в цей день зустрічей і великих важливих подій. В інший час можете розслабитися і відпочивати на повну котушку, тому що відразу після свят вас чекає напружена робота. Будьте уважними до свого здоров’я, не переїдайте, є загроза харчових отруєно, не вживайте багато жирної їжі та обмежуйте себе у споживанні алкоголю.

ТЕЛЕЦЬ

У новий рік ви повинні увійти оновленими у всіх сенсах. Це стосується як зовнішності, так і вашого внутрішнього світу. Не бійтеся порвати старі зв’язки, які тягнули вас донизу. Уже з перших днів січня вас чекатимуть нові знайомства, цікаві люди і привабливі пропозиції. Також вдасться трохи відволіктися від старих проблем, відпочити від роботи. Невдовзі на вас може чекати цікава пропозиції та нова посада. Із фінансами та здоров’ям усе буде гаразд.

БЛИЗНЮКИ

Найближчим часом може виникнути ситуація, через яку думка оточуючих про вас зміниться. В який бік – добрий чи поганий – буде залежати від вас. Загалом ви надаєте дуже велике значення тому. Що про вас думають інші. Розслабтеся. Ваше життя за вас вони не проживуть. Робіть лише так, щоб добре було вам, а не комусь. Не треба залежати від стереотипів суспільства.  На канікули найкраще кудись поїхати з дому. Як варіант, відправитися на дачу або взяти короткострокову відпустку. На вас чекають цікаві знайомства та хороша компанія.

РАК

Своїм хорошим настроєм в даний період ви будете радувати оточуючих, люди будуть до вас тягнутися. На роботі буде весело і ви станете душею компанії. Під кінець року на  вас чекає фінансовий прибуток, так що на новорічних канікулах сміливо витратьте кошти на розваги. Будьте обережні на вулиці: у Раків підвищений ризик травматизму. Однак ви можете цікаво провести час і вдома перед телевізором чи комп’ютером. Для вас же головним скарбом у житті є родина і дім.

ЛЕВ

Зовсім недоречними будуть проблеми із здоров’ям, які можуть зараз виникнути. Краще не відкладати візит до лікаря, інакше ви ризикуєте провести святкові дні не в кращій формі. Від роботи вдасться добре відпочити, можете організувати собі посиденьки із друзями, відправитись на світські вечірки, у людні місця. Ви завжди будете оточені увагою і прихильниками протилежної статі. Зірки вам сприятимуть на любовному фронті, на вас чекають романтичні знайомства. Але не кидайтеся зразу у вир пристрасті.

ДІВА

У цей період у вас можуть попросити про допомогу, і ви будете в змозі її зробити. Це можуть бути як близькі, так малознайомі люди. Пам’ятайте, добро завжди повертається ще більшим добром, можливо лише не від тих, від кого очікуєте. Святкові дні проведіть у веселій компанії, яка допоможе відволіктися від решти невирішеними робочих питань. Коханому зараз не варто давати приводів для ревнощів, це може привести до сварки.

ТЕРЕЗИ

Динамічний період для Терезів. Ви будете налаштовані дуже рішуче, а часом і агресивно, якщо хтось надумає стати на вашому шляху. Рішучий настрій – це добре, а ось йти на конфлікти і дозволяти собі зайвого не варто. Особливо небажано показувати свій характер в сім’ї. Загалом стосунки зараз у вас дають тріщину. Конфлікти можуть закінчитись у майбутньому навіть розлученням. Тому як би вам не хотілося зараз галасливих компаній, найкраще на цей період усамітнитись.

СКОРПІОН

На Новий рік вам захочеться погуляти на славу, однак тримайте себе в руках! Великі суми зараз витрачати не рекомендується. Навпаки, саме час почати відкладати гроші «на чорний день». Можливо невдовзі у вас з’являться непередбачувані витрати, не виключено навіть, що потрібно буде матеріально підтримати другу половинку. У сфері кохання все буде бобре, але не будьте настільки ревнивими. Вас люблять і не варто про це зайвий раз доводити. Стежте за здоров’ям і не зловживайте алкоголем. 6 січня великий ризик отримати побутову травму.

СТРІЛЕЦЬ

У прийдешній тиждень зірки категорично не радять вам брехати. Будь-яка брехня може обернутися для вас викриттям і неприємними наслідками.  Найбільше це стосується роботи. Вам може здатися дрібничка невинною витівкою, а для когось вона може стати великою трагедією. Тому тримайте язика за зубами. Новорічна ніч 31 грудня виявиться щасливою для тих, хто буде відзначати свято з коханою людиною. Це зблизить вас ще більше. А ті в, в кого немає другої половинки, невдовзі можуть її знайти у зовсім несподіваному для себе місці.

КОЗЕРІГ

Відносини з коханим дадуть тріщину, і саме вам доведеться зробити все можливе, щоб врятувати ці стосунки. Ви буваєте занадто тиранічними, хоча вважаєте, що правда на вашому боці. Партнер може мати іншу думку і він також на неї має право. Тому будьте більш гнучкими і лояльними. У сімейних Козерогів святкові дні пройдуть весело і дружно. Не варто сидіти на місці: проведіть канікули активно, особливо якщо у вас є діти. Вони оцінять вашу увагу.

ВОДОЛІЙ

За день до Нового року вам доведеться вирішити кілька невідкладних питань. Зате сам свято ви будете відзначати з легким серцем. Зараз варто особливо берегти близьких: ставитися до них з увагою. Їм її дуже не вистачає. Навіть якщо не можете приїхати, хоча б зателефонуйте їм. Це для них буде приємно. Також можливий несподіваний матеріальний сюрприз, гроші, на які ви не очікували. Що стосується їжі, не слід налягати на солодке – зіпсуєте фігуру.

РИБИ

На цьому тижні багато що залежатиме від того, як ви виглядаєте. Ваш зовнішній вигляд повинен бути бездоганним! У ці новорічні канікули вам варто якомога частіше бувати на людях: ходити в гості, зустрічатися з друзями, дивитися фільми в кінотеатрах. Вас може чекати приємна зустріч. Єдине, з чим варто бути обережними – це їжа, точніше її надмірна кількість. Не зловживайте, думайте про наслідки, пийте сік, воду, а не алкогольні напої.

zakarpatpost.net