В Ужгороді перед Новим роком відкрилися грязьові ванни та термальні басейни

В Ужгороді сьогодні багато туристів, самі містяни також готуються до свята. У столиці Закарпаття  можна не лише влаштувати собі новорічну вечірку, але й зануритися в басейн просто неба, або спробувати принади грязьових ванн.

Іти потрібно недалеко. Чудова місцина є всього за метрів 500 від центру.

На вулицях Лермонтова, Польова, Конопляна, Тихого, про які неодноразово писав zakarpatpost.net, є просторі басейни з водою.

Таке враження, що знаходяться ці велетенські калюжі не в місті, а в глухому селі, де дорогу розбили лісовози. Асфальту там немає зовсім, покришки на люках теж можна побачити не на всіх,  натомість відкриваються погляду великі ями. Там через постійні прориви мережі, відповідні служби нерідко ремонтували водопровід, тож нарили, наче кроти різні заглиблення, а розрівняти їх було нікому.

Якщо цією ділянкою проїжджати на автомобілі, то треба бути готовим до того, що половину коліс точно затопить і чистим із води вибратися не вдасться.

Та то й зрозуміло, на порозі рік Свині. Тож можна зустріти його прямо посеред калюжі. Грязьові ванни – ідеальний підхід до зустрічі господині нового року.  Тим більше, що для цього не потрібно навіть кудись їхати за місто.

zakarpatpost.net