Ужгородці в шоці! Лебединої родини з Кірпічки більше немає

Коли навесні минулого року на Кірпічці в Ужгороді пара білоперих красенів вивела перший виводок, це стало великою радістю для любителів пернатих.

На озеро приходили не лише ужгородці, але й приїджали  туристи, аби побачити малечу.

Утім згодом у родини настали не надто райдужні часи.

Спочатку одне з лебедят загинуло, а мама-лебедиця вигнала  з сім’ї сина Гошу і він змушений був дуже рано розпочати самостійне життя. Невдовзі, коли почалися холоди, довелося віддати на перетримку ще одну молоде молоде пташеня, яке на той час уже підросло.

Але й це ще не все.

Дорослі птахи з одним дитям – самицею Манюнею перелетіли на Уж, коли озеро замерзло. А через кілька днів розбилася і загинула мама-лебедиця.

Уже через день лебідь-батько знайшов собі нову пасію. Ужгородці назвали її Леді Гага. Зараз вона покинула власну родину, з якою прилетіла в Ужгород і постійно знаходиться з самцем із Кірпічки.

Та найгірше трапилося в перший день Нового року. Мачуха прогнала Манюню і тепер вона зі своїм коханим залишилась одна. Отже, лебединої родини, яку ми так любили, більше немає.

Про останню новину повідомила Mushak Alla.

“Татко і Леді Гага прогнали Манюню!💔фото Інна скинула!”, – написала вона.

Тож як складеться життя молодого лебедятка і що буде з новоствореною родиною? Про все zakarpatpost.net інформуватиме вас і надалі.

zakarpatpost.net