В «Укрзалізниці» виключили обрив полиці у потязі «Київ-Рахів», внаслідок чого постраждала жінка

В “Укрзалізниці” виключили версію обриву верхньої полиці з пасажиркою на жінку, яка відпочивала на нижній полиці, у вагоні потяга “Київ-Рахів” 22 грудня цього року. Про це повідомили у ПАТ “Укрзалізниця” у відповіді на інформаційний запит УНН.

“Після інциденту, що стався 22 грудня 2018 року у поїзді “Київ – Рахів” вагон та місце, на якому їхала пасажирка, було обстежено відповідною комісією. За результатами огляду вагона встановлено, що полиця та елементи кріплення цілі, не пошкоджені чи зруйновані, що, на думку фахівців “Укрзалізниці”, виключає версію обриву полиці”, – запевнили у товаристві.

Крім того, в “Укрзалізниці” наголосили, що квиток на поїзд є страховим полісом, що підтверджує страхування пасажира.

У ПАТ пояснили, що пасажири вважаються застрахованими з моменту оголошення посадки на поїзд до моменту завершення поїздки.

Водночас, як розповіли в “Укрзалізниці”, у разі настання страхового випадку пасажир має звернутися до страхової компанії, яка зазначена у квитку.

“Для звернення до страхової компанії пасажир також має отримати від перевізника акт про нещасний випадок. У встановленому порядку такий документ був складений і виданий пасажирці поїзда “Київ–Рахів”, – додали у ПАТ.

zakarpatpost.net