Як Мирослав Дочинець прокоментував заяву Зеленського щодо його президентства

Відомий закарпатський письменник не залишився осторонь політичних подій у державі.

У нього щодо кандидатів на пост Президента України власна думка… і він має на неї право.

Ось що він написав про Зеленського:

«Час Zе»

Ні, він не клоун.
Клоуни ті, які привітали й прийняли його політичну гру.
Ні, він не смішний.
Смішні ті, які не сприймають це всерйоз.
Ні, він не наївний.
Наївні ті, які гадають, що йому нічого не світить. Внутрішній ворог України Опоблок розколовся, бо не може висунути реального лідера. Прихований ворог Zе цим елегантно скористався, щоб захопити «святе місце». Електорат же майже той самий. Або той, що ніякий – болото.
Ні, це не фарс.
Це артистичне, планомірне, віроломне перетворення в фарс українських реалій – влади, національних цінностей, визвольної війни, а тепер ще й виборів. Який ще годиться президент «країні-повії» (з його сценок) ?! І взагалі, що це за країна – безглузда територія, губернія, гетто, тупиковий квартал… Режисура працює.
У нього немає програми?
Ні, в нього вона є, але її він не буде озвучувати. Бо там немає української незалежності, української мови, української церкви, української армії, української перемоги.
У нього немає команди?
Ні, вона в нього є – огляньтеся довкола. Він легко й задешево її здобув з аплодуючої і регочучої авдиторії. Своєю грою, на яку нарешті поставлено дуже високі ставки. Ставки високих і далеких Ставок. Психологи кажуть: коли людина сміється, мозок відпочиває. Що ж, грайтеся, голодні втіх. Але не забувайте, що кожна гра рано чи пізно починає грати вами. Грати вас.
У нас був час Кра, був час Ку, був час Ющ, був час Дон. Час По. Невже настав час Ze? Останньої літери в абетці…

А яка думка щодо цього у Вас? Залишайте відгуки в коментарях.

3 thoughts on “Як Мирослав Дочинець прокоментував заяву Зеленського щодо його президентства

  • 04.01.2019 at 11:52
    Permalink

    зависть!!! а чем хуже клоун от шоколадника кровавого пастора или обитой башки=боксёра

  • 04.01.2019 at 14:19
    Permalink

    А чим краще? Кращий буде той, хто не буде горланить віра, мова, армія, УКраїна понад усе, а спокійно заявіть, що понад усе українець. Бо якщо 5000 украхнців протягом року закінчують життя самогубствам то мабуть йдемо ми в правильному напрямку, тільки в протележну сторону.

  • 12.01.2019 at 11:40
    Permalink

    Критикувати на місцях всі можуть, цю владу ми самі обирали, і попередню теж, доречі. Тож винити про безлад в країні треба поперше себе. Слава Богу, що не все так погано в Україні, як малюють вороги та зрадники. А Дартів Вейдерів у масці, чи коміків у владі не має бути. Політика – це місце для серьозних та відповідальних справ та рішень.

Comments are closed.