Поради закарпатцям до Різдва: народні засоби від похмілля

Напередодні різдвяних свят фахівці перерахували засоби, які полегшують похмільний синдром

Перше місце в цьому списку належить спаржі, адже в продукті містяться речовини, що допомагають розщеплювати алкоголь, дозволяючи токсинам швидше вийти з організму. Імбир був відомим ліками від нудоти впродовж століть, в зв’язку з цим корінь є непоганим рішенням. Його також можна додати в гарячий чай або сік, пише популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ».

Томатний сік може поліпшити функцію печінки, до того ж антиоксиданти і вітаміни, присутні в томатах, швидко відновлюють втрачені під час ночі натрій, калій і магній. Лимонна вода також знаходиться в рейтингу кращих способів полегшення похмілля.

Банани містять велику кількість елемента К і знімають тяжке відчуття в епігастральній ділянці.

Яйця багаті амінокислотним цистеїном, який впливає на ацетальдегід, токсин, відповідальний за неприємний стан. Червоний перець, що є гострою приправою, змусить пітніти, покращуючи переробку шкідливих речовин. Ложка меду може допомогти вгамувати головний біль.

Волокно з фруктів також допомагає організму в руйнуванні і поглинанні залишків спиртного. Кофеїн розширює кровоносні судини, що допомагає швидше позбутися дискомфортних відчуттів у голові.

Зелений чай з додаванням розмарину або лаванди не гірше від інших засобів допоможе домогтися приведення організму в робочий стан.

zakarpatpost.net