Гороскоп на тиждень. 7-13 січня 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

Тиждень для всіх знаків виявиться активним. У понеділок не позичайте нікому грошей, є вірогідність, що їх ніколи не повернуть. Вівторок – чудовий день для отримання нових знань. У середу утримайтесь від шопінгу, бо можете розтринькати багато грошей.

У четвер, щоб день пройшов конструктивно і приніс вам масу можливостей, зірки радять зосередитися на досягненні своїх цілей, а не на протиставленні себе оточуючим і з’ясуванні того, хто головніший. У п’ятницю є шанс несподівано знайти оригінальне рішення найскладніших питань, можливо навіть, зробити відкриття. Субота чудово підходить для романтики та  обіцяє бурхливі пристрасті багатьом.  А от у неділю найкраще поїхати на лоно природи і добре відпочити.

ОВЕН

У понеділок ревна праця почне приносити плоди. Ви безумовно вмієте досягати поставлених цілей – і особливо помітно це буде у вівторок і середу. Крім того, оточуючі всіма силами будуть надавати Вам підтримку. Тепер найголовніше буде поставити перед собою нову амбітну задачу. Займіться цим в п’ятницю. Ви безумовно зумієте закласти фундамент своїх майбутніх перемог.

ТЕЛЕЦЬ

На початку тижня Ви можете зіткнутися з певними складнощами в спілкуванні з близькими. Ймовірно, хтось із рідних буде постійно до Вас чіплятися і тягнути ковдру на себе – і це стане повною несподіванкою. Постарайтеся зрозуміти, чого вона насправді хоче, і дайте їй це. Притаманні дипломатичні здібності дуже в цьому допоможуть, зокрема в п’ятницю.

БЛИЗНЮКИ

У понеділок Ви будете занурені в себе. Вас буде переповнювати ряд амбітних ідей, і замість того щоб розмінюватися на порожню балаканину, будете найактивнішим чином їх аналізувати. Головне попередьте оточуючих про те, що Вам потрібно побути наодинці зі своїми думками. Інакше декому з них може здатися, що Ви дуже холодні і замкнуті. Ближче до кінця тижня настрій знову зміниться на  соціально активний.

РАК

У понеділок у Ваших стосунках із оточуючими  будуть постійно виникати якісь дебати і суперечки. Ну що ж, просто вичекайте, візьміть паузу і не робіть жодних необачних висновків, особливо в середині тижня. У п’ятницю та суботу обов’язково приділіть якийсь час активній фізичній діяльності. Крім того, в цей період Ви зможете в повній мірі насолодитися красою навколишнього світу.

ЛЕВ

На початку тижня слід згадати стару мудрість, яка говорить про те, що якщо Ви дійсно щось любите, то повинні бути готові це відпустити. В середині тижня Вам буде потрібно докладати додаткових зусиль, щоб відрізнити зерна від полови. На вихідних дізнаєтеся якусь нову інформацію про один із близьких Вам людей, і це дуже багато що змінить у ваших стосунках.

ДІВА

На початку тижня Ви усвідомите, що звичні Вам методи і підходи вже застаріли, і прийшла пора їх переглянути. Наше життя постійно змінюється, і ми повинні мінятися разом з ним. Зокрема, Вам, можливо, слід скорегувати свій режим дня, систему цінностей або просто зробити перестановку меблів в домі. Ближче до кінця тижня зустрінете людину, яка буде куди менш організованою, ніж Ви, і це буде страшно Вас дратувати.

ТЕРЕЗИ

На початку тижня Ви нарешті отримаєте те, чого так довго чекали. У Вашому житті з’явиться людина, з якою зможете вдосталь повеселитися, і, можливо, навіть зав’язати романтичні стосунки. У цілому, на цьому тижні, особливо в середу, ситуація буде дуже мінливою. Перед Вами відкриється чимало можливостей весело провести час, але й нудних одноманітних клопотів теж буде вистачати.

СКОРПІОН

У понеділок Вас буде терзати безліч питань. Що відбувається у Вашому домі? Чому раптом ситуація стала такою хаотичною? І, що найголовніше, чи пов’язано це якось з Вами? Намагайтеся, однак, не вплутуватися в цю метушню. Середа і четвер будуть для Вас просто фантастичними, наповненими атмосферою креативності та веселощів. Спілкування з друзями буде доставляти Вам невимовне задоволення. На вихідних, проте, постарайтеся зменшити обороти і відпочити. Цей перепочинок Вам явно не зашкодить.

СТРІЛЕЦЬ

На початку тижня обов’язково поділіться своїми думками і почуттями з іншими людьми. У середині цього тижня Ви будете особливо активні. Вам дійсно необхідно поповнити запас своїх духовних і фізичних сил – і саме цим і будете займатися. Але, на щастя, дуже скоро знову прийдете в форму, і вихідні пройдуть для Вас насичено і яскраво.

КОЗЕРІГ

У понеділок починайте активно планувати своє майбутнє. Середа і четвер дуже добре підходять для того, щоб впритул цим зайнятися. У Вашому розпорядженні будуть всі необхідні ресурси, і багато хто буде готовий надати підтримку. У п’ятницю зберіть навколо себе колектив відданих Вам однодумців. На вихідних Ваші пріоритети дещо зміняться, і, швидше за все, один з родичів потребуватиме Вашої допомоги.

ВОДОЛІЙ

У понеділок відчуватимете себе в прекрасній формі. Крім того, випаде нагода скористатися цим зарядом у вівторок, щоб допомогти своїм розгубленим друзям відчути твердий ґрунт під ногами. Ближче до кінця тижня одному з товаришів може знадобитися Ваша допомога, і Ви докладете всіх зусиль, щоб її надати. Але на вихідних зможете знову переключитися на ті питання і речі, які важливі для Вас самих.

РИБИ

Незважаючи на те, що Ваші можливості не безмежні, і Ви не можете догодити всім і вся, в понеділок Ви зумієте впоратися з низкою воістину важливих завдань. Однак у вівторок і середу почнете відчувати, що сили вичерпуються. Присвятіть четвер і п’ятницю відновленню сил. На вихідних Ви зіткнетеся з якимось абсолютно новим випробуванням, і для того щоб його подолати, потрібно зберігати граничну ясність і чіткість мислення.

zakarpatpost.net