Чоловік виставив свою дівчину на продаж на інтернет-аукціоні eBay, і її ціна досягла 80 000 євро

Якщо ви продаєте старий одяг, меблі або предмети колекціонування, та інтернет-аукціон  – це ідеальне місце, щоб заробити додаткові гроші або зробити покупку.

Але жарт одного чоловіка зайшов доволі далеко, коли той вирішив виставити свою співмешканку на популярному сайті торгів.

34-річний Дейл Лікс із Ессекса вирішив дати оголошення про продаж своєї співмешканки, 37-річної Келлі Грівз у якості жарту.

Порівнюючи Келлі зі старою машиною, Дейл попередив можливих покупців про те, що вона «заводиться з півоберта, але через деякий час очинає гучно шуміти. І це неможливо зупинити».

Тіло виглядає досить акуратно, але при близькому розгляданні можна побачити ознаки зносу.

«Жодних серйозних ушкоджень, але відчувається, що вона вже була у використанні».

Дейл також додав: «Часто вранці вона може бути дуже імпульсивною. Коли розігріється, то гучність ниття спадає, але я збрешу, якщо скажу, що воно зникає повністю.

Розгляну будь-які пропозиції … не проти обміну на молодшу модель».

Незважаючи на те, що це був лише невинний жарт, оголошення переглянули понад 8000 разів протягом доби, а найбільша ціна становила близько 80 000 євро.

Дейл, який працює ландшафтним дизайнером, сказав: «Після того як я виклав оголошення на eBay, я довго сміявся, Келлі поцікавилась, що мене так розвеселило. Я розповів, що виставив її на продаж на eBay.

«Того вечера ми вийшли повечеряти, і мене просто завалило повідомленнями з усієї Європи. Декілька листів були навіть з Америки та Австралії.

Ми продовжували спілкуватись з Келлі за вечерею, але я не промовив ані слова про те, якого масштабу набула моя витівка.

Ситуація вийшла з-під контролю – і ставки почали шалено рости»»

Деякі учасники торгів запитували про попередніх власників, а один поцікавився історією техобслуговування.

Оголошення було знято адміністратором, але, здається, Келлі цей жарт розважив також.

«Келлі обернулася до мене і сказала: «Тож за яку ціну ти був би готовий мене продати? Тебе б не засмутило, якщо б хтось мене насправді купив?» – розповідає Дейл.

«Я пожартував, що був би дуже засмучений, але плакав би у «Ламборджіні»  чи «Феррарі», що значно полегшило би мій біль.

Вона жартома відповіла, що якби новий власник мав у розпорядженні такі гроші, то з ним би вона не знала бід, тож мені пробачається».

zakarpatpost.net