Закарпатець розповів, які продукти викликають у людей 95 відсотків захворювань

Аптеки на кожному кроці, величезна  різноманітність ліків, широкий вибір їжі у супермаркетах, а здорових усе менше. Дивно, чи не так? І це в області, де найкраща екологічна ситуація в державі, де мінеральні джерела чи не в кожному районі.  Закарпатці все частіше починають замислюватись над тим, що в основному харчування є причиною багатьох захворювань і починають змінювати раціон.

Що ж не так у тому, що ми їмо? Які продукти не можна назвати здоровими? У чому причина більшості захворювань? Чи справді температура і нежить – сигнали для того, щоб приймати антибіотики?

Про це та інше у прес-центрі газети «Неділя Закарпатські новини» ми говорили з ужгородським актором, який займається оздоровчими практиками Любомиром ГЕЛЯСОМ.

Якось ви говорили про те, що викликає у дитини 95% захворювань. Розкажіть про найбільш вбивчі для дітей продукти.

Причини захворювання і дітей, і дорослих одні й ті ж. Просто на дітях це легше побачити. Чому в дітей часто кашель, нежить, температура, шкірні висипи? Усе просто. Імунітет дитини поки що не знищений так, як у дорослого, який привчив себе пити погану воду, їсти погану їжу, отримувати радіаційне, електромагнітне випромінювання. Дитина ж народжується із цнотливим організмом і все в неї протікає швидше. До 7 років дитині м’ясо давати взагалі не можна, бо токсини, які виникають у процесі його розпаду, дитячим організмом не виводяться. Отже, в які періоди хворіє дитина? Після того, як вона пішла в садочок, у школу, після чийогось дня народження, або свята. Це відбувається не через те, що там була інша хвора дитина, від якої вона підхопила вірус, а тому, що з’їла там піцу, торт, запила колою і в її організмі це почало бродити, кипіти, перетворилося в слиз, бо організм не здатен таку різну їжу перетравити. Запам’ятайте, причиною захворювань і дорослих, і дітей є слиз. Він береться з їжі. Всі бактерії, віруси, мікроорганізми, вирощуються в чашці Петрі. У неї часто поміщають агар (рідину, яка потім перетворюється у слиз) і додають туди мінерали, солі і заселяють бактерії. Тобто коли всередині дитини є цей слиз, вона вдихнула вірус і йому там сподобалося, бо він опинився в сприятливих для себе умовах (є відповідна температура, закисленість організму), він починає розмножуватися. Чому коли сидить 10 дітей поруч, дорослі відкрили вікно і захворіло всього 2-3? Що… вірус облетів усіх і тільки цих трьох вподобав? Ні. У цих дітей були сприятливі умови для розвитку бактерій. Що найбільше сприяє виникненню слизу? Картопля, варена кукурудза, мучне, вівсянка, молоко, м’ясо і яйця, цукор. Коли ми їмо таку їжу, її частина залишається в організмі у вигляді слизу. Якби ми такі продукти їли раз на тиждень, організм встигав би їх виводити, кишечник був би чистим. У дорослих потім після 30-40 років  від слизу проблеми з тиском, діабет, астма, кіста, онкологія.

zakarpatpost.net