Турист із Києва, що заблукав у Карпатах, в Ужгороді пробуде до понеділка. Що буде з обмороженими пальцями ніг – поки що невідомо. ВІДЕО

В ужгородській лікарні кажуть, тут Ігор пробуде кілька днів, наступного тижня його доправлять до Києва.

Знайдений у Карпатах Знайдений у Карпатах лижник нині в лікарні, під наглядом медиків Знайдений у Карпатах лижник нині в лікарні, під наглядом медиків Ігор Грищенко нині в ужгородській лікарні, під наглядом медиків в опіковому відділенні. Він сам у палаті і вже знайшов в собі сили, щоб поспілкуватись з журналістами ТСН.

Лікарі вже оглянули його, кажуть, стан задовільний.

«Якихось порушень внутрішніх органів не виявлено, має місце обмороження пальців нижніх кінцівок. Пацієнт в хорошому настрої, пацієнт не отримав, слава Богу, ніяких важких психічних трам», – каже головний лікар Ужгородської райлікарні Юрій Яцина.

Лижник розповів, як рятувався від замерзання – постійно рухався, мав термос, набирав воду у крижаному джерельці і багато пив. Першу ніч спав у ямі на лижах, але кожні 15 хвилин вставав і грівся.

«Спустився вниз, заночував там, викопав зі снігу наче таку лунку, поклав лижі і спав на лижах, кожні 15 хвилин я зігрівався, вставав, танцював, стрибав, в долоні плескав», – розповідає Ігор.

zakarpatpost.net