Як знайомляться закарпатці і чому шукають парнерів своєї віри та небайдужих до сексу

zakarpatpost.net проаналізував рубрику «Клуб знайомств» газети «Закарпатські оголошення»  і ось які цікаві відкриття ми зробили

До «Клубу знайомств», що в газеті «Закарпатські оголошення» щотижня приходять сотні листів від закарпатців, які шукають другу половинку. За 18 років існування газета поєднала долі вже тисячі наших земляків.

Тож кого шукають мешканці нашого краю, які риси бажають бачити у партнерах і що навпаки їх відштовхує в інших, що вони розповідають про себе.

Багато хто ставить на перше місце віросповідання, переважно вказуючи своє, найчастіше це має значення для православних. З іншого боку для частини чоловіків важливо, аби партнерка народила йому дитину. При цьому більшість чоловіків згодні виховувати та забезпечувати чужих дітей.

Особливим пунктом є й небайдужість до любовних втіх, сексуальність партнера. Комусь важливо, аби жінка була без комплексів, комусь – аби без релігійного фанатизму, а комусь – аби була життєрадісною і з почуттям гумору.

Про себе закарпатці вказують небагато, найчастіше – вік, вагу та зріст, а також наявність житла. Справді, більшість чоловіків матеріально забезпечені і їм потрібна жінка, що згідна на переїзд.  Дехто прямо вказує, що змінювати місце проживання не збирається.

Крім того, частина чоловіків, описуючи себе, вказують, що вони серйозні, симпатичні, врівноважені, багато хто веде активний спосіб життя, має спортивну статуру і йому потрібна така ж супутниця. У багатьох листах представники сильної статі вказують, що несерйозних жінок просять їх не турбувати. Деякі наголошують, що для них важливо, аби жінка не вживала алкоголю і не палила, деякі – щоб любила дітей.

Серед бажаючих знайти пару найбільше розлучених, на другому місті – вдівці і на третьому ті, хто взагалі ще ніколи не мав родини.