5 найбільш резонансних злочинів, скоєних на Закарпатті у 2018 році. П’яний голова РДА збив на смерть двох жінок

Продовження

У цьому році було багато гучних злочинів, вбивств,  затримань на корупційних схемах, судових позовів проти чиновників, які сколихнули закарпатців, про які говорили і досі говорять. На жаль, таке життя: одні народжуються, а інші (кому би ще жити) помирають, одних засуджують, інших виправдовують. Більше того, цьогоріч один із закарпатців навіть отримав максимальне покарання – довічне ув’язнення, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Тож які зі злочинів були найбільш резонансними у 2018 році.

Газета «Неділя Закарпатські новини» спробувала підбити підсумки і виділила п’ять найгучніших справ, які стали найбільш обговорюваними серед наших земляків.

  1. П’яний голова РДА збив на смерть двох жінок

13 липня о 22.37 в Перечині екс-голова Перечинської РДА Віктор Олефір у стані алкогольного сп’яніння здійснив наїзд на двох жінок, які прогулювалися вночі перед сном вулицею.

На жаль, 71- та 56-річна потерпілі від отриманих травм померли. Одна – одразу у «швидкій», інша – наступного дня в реанімації обласної клінічної лікарні ім. А. Новака.

Після трагедії Геннадій Москаль негайно звільнив Віктора Олефіра. Сам колишній керманич Перечинщини від відповідальності не «відмазувався», свою провину визнав і наразі, поки триває досудове розслідування, перебуває під арештом.

У суді Віктор Олефір заявив, що співпрацюватиме зі слідством і свою вину визнає. А його захисник Анатолій Качайло клопотав про зміну запобіжного заходу на домашній арешт із забороною покидати будинок вночі, депутати районної ради захотіли взяти його на поруки. Утім прокурор був проти, тож суд вирішив залишити його під вартою.

Поки що крапку над «і» у справі не поставлено. Утім, якщо Олефіру буде прийнято лояльний вирок, люди обіцяють застосувати до нього суд Лінча.

Продовження читайте на сайті zakarpatpost.net завтра.

zakarpatpost.net