Правоохоронцi встановлюють походження пiдозрiлих предметiв, якi сьогоднi увечерi виявили на подвiр’ї жительки Сторожницi. За фактом триває слiдство Правоохоронцi Ужгородського вiддiлення полiцiї встановлюють обставини iнциденту, повiдомлення про який надiйшло сьогоднi, о 18:20 на лiнiю “102”. Йшлося про те, що невiдома особа принесла до подвiр’я приватного помешкання у Сторожницi Ужгородського району пакунок з предметами, схожити на боєприпаси та невiдомою рiдиною.

Про це повідомляє вiддiл комунiкацiї полiцiї Закарпатської областi.

На мiсце пригоди прибула слiдчо-оперативна група, вибухотехнiки та рятувальники. Вони обстежили територiю та виявили там два предмети, схожi на гранати та пiдозрiлу ємнiсть вiд невстановленої речовини. Попереднiм оглядом встановлено, що обидвi гранати є учбовими. Рятувальники, у свою чергу, перевiрили, за допомогою спецприладiв, вмiст ємностi. Радiацiї не виявлено.

Станом на тепер правоохоронцi з’ясовують походження даних предметiв та мету вчинку того, хто принiс їх до подвiр’я приватної оселi. Вiдкрито кримiнальне провадження за статтею 296 Кримiнального кодексу України, тобто хулiганство.

Речовi докази направили на експертизу. У справi триває подальша перевiрка.

zakarpatpost.net