Гороскоп на тиждень. 14 – 20 січня 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

Тиждень доволі складний. Ви досить розслаблені і не хочеться працювати. Незавершені справи на роботі вимагатимуть від вас повної віддачі, а вдома чекатимуть безліч додаткових завдань. Переживання будуть пов’язані з особистим життям. Вам може здаватися, що вас розлюбили або ж виникнуть підозри в зраді коханої людини. Основне ваше завдання – не керуйтесь лише емоціями. Позитивною темою тижня може стати особистісний розвиток через активність. Впевненість в собі дозволить ставити перед собою масштабні завдання і успішно їх вирішувати.

ОВЕН

Сприятливий час для тих, хто дружить із законом, живе в гармонії з собою та не схильний надмірно ускладнювати життя. Творчі особистості зможуть показати свої таланти, виявивши честолюбство і винахідливість. Будьте певні, зорі сприятимуть самовираженню. На презентаціях і публічних виступах Ви зможете продемонструвати оригінальність та яскравість ідей, опинитеся в центрі уваги та завоюєте популярність.

ТЕЛЕЦЬ

У  взаєминах з оточуючими  проявляться тиранічні нотки. Ви випробовуватимете на міцність своїх близьких і колег. Атмосфера загостриться до краю, і далеко не кожному вистачить витримки зберігати спокій, залишатися в межах пристойності та своєчасно гасити напади дратівливості. На роботі в сім’ї Ви закипатимете, мов чайник. Постарайтеся взяти себе в руки та звернути увагу на своє здоров’я. Путівка в санаторій виявиться дуже доречною, подарує прекрасну можливість поєднати відпочинок з оздоровленням.

БЛИЗНЮКИ

Багатьох Близнюків у цей період переслідуватимуть дрібні негаразди. Неоднозначні ситуації, заплутаність, прикрі помилки в роботі здатні зіпсувати настрій і викликати нарікання у начальства або підлеглих, зіпсувати діловий імідж. Сконцентруйтеся на щоденних завданнях, хоч це й непросто, не випробовуйте терпіння колег. Чимало користі принесуть поради найближчих родичів, сусідів, батьків, брата або сестри, якщо тільки зможете сконцентруватися й прислухатися до їхніх підказок.

РАК

Основні події стосуватимуться кар’єри – на Вас чекає неймовірний успіх. Якщо Ви в пошуках високооплачуваної роботи, то старання не минуть даремно: гідний, хоча і не фантастичний, заробіток і довіра начальства забезпечені. Чесність з другою половинкою візьміть за основу в особистому житті, тому що любовний роман на стороні розкриється в найбільш невідповідний момент і може стати справжньою бомбою, яка зруйнує ваші стосунки.

ЛЕВ

Будь-які великі інвестиції не тільки не принесуть очікуваного прибутку, але й стануть просто провальними. Прорахувати всі ризики буде непросто, та й вам зовсім не захочеться розбиратися в деталях і тонкощах. А цим обов’язково скористаються нечесні люди. Придбання нерухомості також варто відкласти на інший час. І якщо вже угода неминуча – ретельно перевірте всі юридичні аспекти й реальну вартість об’єкта. Та краще витратьте пристойну суму на навчання, відпочинок або оздоровлення.

ДІВА

Ваша активність і життєрадісність наштовхнеться на стіну нерозуміння близьких. Вони протестуватимуть проти Вашого тиску, бажання приймати самостійні рішення щодо важливих сімейних питань. Проявіть властиву Вам тактовність і дипломатичність, дозвольте членам сім’ї брати участь в обговоренні актуальних тем і не порушуйте їхній особистий простір, інакше конфлікти стрясатимуть родину. Каменем спотикання в цей період можуть бути питання нерухомості. Намагайтеся не допустити конфлікту, усе – Вам під силу.

ТЕРЕЗИ

Знайомство виявиться доленосним. Тим же, хто вже перебуває в шлюбі, можна чекати другого медового місяця та припливу романтичних почуттів до свого обранця. Робочі поїздки виявляться дуже клопітними та безглуздими. А неймовірна метушня здатна вивести Вас з рівноваги та відправити на лікарняне ліжко. Здоров’я може підвести, і доведеться витратитися і на діагностику, і на лікування.

СКОРПІОН

Зараз Ви як ніколи активні в питаннях, пов’язаних з отриманням додаткового прибутку, і Ваша заповзятливість просто не знає кордонів. Але будьте обережні: є небезпека невиправданого марнотратства, коли Ви витрачатимете великі суми направо-наліво, щедро роздаровуючи подарунки, спонсоруючи розваги дітей тощо. Розсудливість не завадить, щоб правильно розподілити кошти, чітко спланувати сімейний бюджет і зробити необхідні заощадження. У цьому випадку запорука гарної відпустки – тверезий розрахунок.

СТРІЛЕЦЬ

Зараз краще не укладати жодних угод щодо нерухомості, оскільки в піднесеному настрої Ви можете не звернути уваги на важливі деталі, чим і скористаються шахраї. У результаті доведеться розбиратися з посталими проблемами і, що не виключено, нести збитки. Ситуація на роботі розвиватиметься за дуже схожим сценарієм: здаватиметься, що Ви – на гребені успіху й ось-ось досягнете кар’єрних вершин, але брак стратегічного сприйняття не дозволить упорядкувати дії.

КОЗЕРІГ

Зірки рекомендують присвятити цей місяць домашнім клопотам. Багато справ чекають Ваших умілих рук, вдасться самостійно перекласти плитку або переклеїти шпалери. З огляду на здатність Козерога організовувати людей, можна бути впевненим, що вся сім’я підтримає Вас у цій ініціативі та надасть посильну допомогу в міру своїх можливостей. До речі, придбання речей для дому також буде правильним і вигідним. Якщо Ви планували здати або зняти квартиру (гараж, офіс), то зможете зробити це з максимальною вигодою. А ось угоди з нерухомістю краще відкласти на потім, оскільки неминуча помилка в оцінці вартості об’єкта.

ВОДОЛІЙ

Вам доведеться перебувати в дорозі. На роботі можливі неприємності з колегами, які вперто не хочуть до вас прислухатися. Компенсувати стреси можна, переключивши увагу на нове хобі: наприклад, непогано записатися в спортивну секцію або на танці. Утримайтеся від ностальгічних посиденьок зі старими приятелями, однокласниками – це не принесе морального задоволення, а тільки посилить фінансові проблеми. Час налагодити стосунки з близькими людьми: є шанси правильно побудувати бесіду й отримати потрібний результат. Ви тонко відчуватимете психологію співрозмовника, будьте винахідливими і вигадливими.

РИБИ

На роботі варто бути «тихіше води, нижче трави», оскільки дуже висока вірогідність серйозних конфліктів, які можуть закінчитися викликом «на килим» до начальника з подальшим звільненням. Зірки рекомендують перечекати бурю, але Рибам зараз буде непросто впоратися з бажанням втілити задумане, “розширити горизонти”, швидко досягти мети за всяку ціну. Надмірне честолюбство й завищені амбіції – це ризик відштовхнути навіть тих, хто Вам раніше симпатизував. Протистояння може завершитися зіткненням з кимось із колег, але керівництво стане на бік Вашого суперника. У результаті може постраждати і репутація, і самооцінка.

zakarpatpost.net