Старенька ужгородка в шоці. Поки була в лікарні, її хату продали, сад вирубали. ВІДЕО

Захворiла, а пiсля лiкарнi – свiй двiр не впiзнала: сад вирубали, все розрито, комунiкацiї вiдключенi. Виявляється, земельна дiлянка вже належить iншому власнику.

Така iсторiя 78-рiчної Маргарити Сухиної з мiста Ужгород. Жiнка понад 30 рокiв проживала на вулицi Гвардiйськiй, 58. Проте зараз її прихистила донька у Новому Селi на Виноградiвщинi, бо у рiднiй домiвцi жити неможливо. Наразi старенька судиться, але, каже, надiя на справедливiсть згасає, пише 0312.ua.

Половина будинку №58 на вулицi Гвардiйськiй в мiстi Ужгород належить Маргаритi Сухинiй. Минулого року влiтку пiсля двох iнфарктiв 78-рiчна жiнка повернулася з лiкарнi i не впiзнала свою домiвку.
Панi Маргарита 30 рокiв жила у цьому будинку. Пiсля смертi чоловiка приватизувала половину, iнша надiйшла у власнiсть його родичам.

Виявляється, земельну дiлянку панi Маргарита не приватизувала. Каже, неодноразово зверталася в Ужгородську мiську раду, аби скористатися правом на приватизацiю землi пiд своїм будинком. Зверталася старенька у мiську раду, аби перевiрили законнiсть забудови земельної дiлянки у її дворi. Чиновники вiдреагували i обстежили вказану адресу комiсiйно.

Наразi припис виконано – всi роботи у дворi припиненi. Проте, що стосується законностi вiдчуження земельної дiлянки не Маргаритi Сухинiй, а iншiй особi – це питання до Фемiди. А поки триває судова тяганина, жiнку прихистила донька у Новому Селi на Виноградiвщинi, бо у своєму будинку старенька жити не може.

Бiльше дивiться в сюжетi М-студiо:

zakarpatpost.net