5 найбільш резонансних злочинів, скоєних на Закарпатті у 2018 році. Закарпатка зарізала власну дитину

Продовження

У цьому році було багато гучних злочинів, вбивств,  затримань на корупційних схемах, судових позовів проти чиновників, які сколихнули закарпатців, про які говорили і досі говорять. На жаль, таке життя: одні народжуються, а інші (кому би ще жити) помирають, одних засуджують, інших виправдовують. Більше того, цьогоріч один із закарпатців навіть отримав максимальне покарання – довічне ув’язнення, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Тож які зі злочинів були найбільш резонансними у 2018 році.

Газета «Неділя Закарпатські новини» спробувала підбити підсумки і виділила п’ять найгучніших справ, які стали найбільш обговорюваними серед наших земляків.

  1. Закарпатка зарізала власну дитину 

10 лютого в селі Березинка Мукачівського району 28-річна місцева жителька, поки її чоловік був на роботі, кухонним ножем смертельно поранила власну дворічну  доньку, яка внаслідок отриманих поранень померла на місці трагедії.

Батько привіз дитину  до Закарпатської дитячої лікарні, але медики вже тільки  констатували факт смерті.

Крім того, закарпатка нанесла кілька ножових ударів у шию своєму батькові, який намагався врятувати внучку. Зрозумівши, що накоїла, жінка намагалася покінчити життя самогубством.

Її з ножовими пораненнями госпіталізували до Мукачівської районної лікарні. Там жінку прооперували.

Оскільки, за висновком експерта, мати-вбивця страждає психічним захворюванням, не усвідомлює значення своїх дій і не може керувати ними, прокурор звернувся до суду з клопотанням про застосування до неї примусових заходів медичного характеру.

Тож жінку помістили до психлікарні.

На жаль, страшних злочинів на Закарпатті було більше, однак саме ці, на нашу думку, були найбільш резонансними.

Продовження читайте на сайті zakarpatpost.net завтра.

zakarpatpost.net