Гороскоп на 14 січня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Якщо на сьогодні ви не встигли запланувати якісь важливі справи, то і правильно: гороскоп на цей день мало підходить для чогось важливого та відповідального.

Зірки будуть настроюватися на мрійливий лад, обіцяючи багато фантазій. Зосередиться на робочих моментах в такому стані буде складно, а зробити помилку – справа нехитра.

Зате цей день ідеальний для спілкування і приємних знайомств. Навіть найпростіші життєві радощі – прогулянка на природі, посиденьки з друзями, смачна їжа – можуть доставити вам незабутнє задоволення, проте не перестарайтеся з солодким!

ОВЕН

Сьогодні Овен зуміє сповна насолодитися кожною хвилиною! Відвернувшись від справ, він зануриться в «тут» і «зараз». У цей день Овен не налаштований поспішати – він знаходиться в гармонії зі світом і зуміє сповна відчути, що таке справжні почуття і справжнє життя. Навіть невідкладні справи навряд чи здатні вивести Овна з споглядального, медитативного настрою – швидше за все, Овен знайде спосіб їх відкласти.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні Телець здатний раз у раз дратуватися через дрібниці. Саме через дрібниці – великі проблеми (якщо раптом вони зустрінуться на шляху) Телець зуміє зустріти стоїчно. Що ж стосується невеликих накладок, то тут Телець здатний дати волю почуттям: його реакція буде подібна стрільбі з гармати по бідних виробами. Так що краще Тельцю зануритися у вирішення серйозних питань. Причому бажано тих, які йому під силу вирішити самотужки.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні Близнюки здатні підкорити своєю чарівністю всіх! День наділяє їх умінням заражати своїми емоціями оточуючих, що робить їх чудовими ораторами. Якщо Близнюки планували поділиться з ким-небудь своїми проектами, захопити ідеями або просто знайти спільну мову, кращого моменту для цього їм не придумати! І нехай вони схильні перебільшувати і фантазувати прямо на ходу – саме це і стане їх чарівним ключем до сердець оточуючих.

РАК

Сьогодні Рак здатний взятися за масу важливих і цікавих справ! Особливо його будуть залучати проекти, пов’язані з облаштуванням особистого простору: будинки, дачі, машини. У Рака будуть буквально свербіти руки в бажанні що-небудь в них поміняти! Однак не встигне він взятися за реалізацію однієї ідеї, як на зміну їй прийде ще і ще … За міркуваннями про те, яка з них краще, Рак навряд чи зуміє довести хоча б одну до кінця.

ЛЕВ

Сьогодні – не найкращий день для вирішення серйозних питань. Зірки гороскопу не будуть схиляти Льва до того, щоб сидіти над підручниками або займатися іншими справами, що потребують уваги. Зате його яскрава фантазія не знатиме перепон! Льву буде важко протистояти бажанням викинути що-небудь екстравагантне або просто втекти від рутини в барвистий світ своїх мрій. Та й навіщо противитися тому, що дарує стільки позитивних емоцій?

 ДІВА

Сьогодні Діві навряд чи вдасться уникнути плутанини, пов’язаної з грошима! Можливо, вона непомітно перевищила свій бюджет, зробила не ту покупку або ж існує неясність з її рахунком в банку. З’ясуватися може що завгодно, і Діва повинна бути до цього готова. Але ось чого не треба робити точно, так це намагатися самостійно виправити ситуацію – повірте, буде тільки гірше. Якщо ж Діва не може чекати, їй доведеться довірити комусь контроль над своїм гаманцем.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні  Терезам може прийти в голову ідея, як найрадикальнішим чином змінити своє життя! Ці грандіозні плани можуть стосуватися кар’єри, особистого життя або інших сфер. Однак навіть якщо ці задумки здадуться Терезам геніальними, зірки гороскопу радять їм стримати свій запал: є велика ймовірність того, що Терези приймають бажане за дійсне. Дайте можливість своїм революційним ідеям визріти або просто відкладіть їх на потім.

СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіону не варто навіть братися за справи, в яких він не відчуває впевненості в своїх силах. А таких справ, на жаль, буде більшість. День не підходить для вирішення складних завдань і тим більше запуску нових проектів: Скорпіон просто не зможе орієнтуватися в швидко мінливій обстановці. Зате у Скорпіона буде дивно світлий погляд на світ, здатний побачити сонце навіть крізь щільні хмари.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні зірки гороскопу радять Стрільцю згадати про свої напівзабуті мрії. А може, ситуація сама нагадає про них. У будь-якому випадку, Стрільцеві варто зануритися в світ фантазій, в якому немає меж і можливо все. Його мислення буде яскравим і образним, а творчий потенціал – на великій висоті. Творити, вигадувати, парити на крилах мрії – ось те, що здатне зробити Стрільця по-справжньому щасливим! На відміну від роботи і нудних буденних справ.

КОЗЕРІГ

Сьогодні зірки гороскопу радять Козерогові серйозніше ставитися до своїх снів! Вони обіцяють бути яскравими як ніколи, а межа між ними і реальністю – на подив хиткою. Іншими словами, яким би не був сон – навіть зовсім фантастичним – зірки гороскопу радять Козерогові, прокинувшись, заглянути в Сонник і пошукати в ньому відповіді на свої питання. Можливо, сон дасть вам цінну пораду, а може бути і зовсім виявиться віщим!

ВОДОЛІЙ

Сьогодні Водолій нарешті зможе вгамувати свою спрагу спілкування! День схиляє його до того, щоб шукати порятунок від рутини там, де життя б’є ключем. Але під лежачий камінь вода не тече, і якщо Водолій хоче повеселитися, йому слід подбати про це заздалегідь: зробити кілька дзвінків, переконатися, що він включений до списку запрошених на вечірку. І головне – не діяти поодинці там, де є можливість зібрати разом друзів.

РИБИ

Сьогодні Риби ризикують пережити почуття розчарування по відношенню до чогось або до когось. Можливо навіть, що цим «кимось» виявляться вони самі! Вибити їх з колії і змусити переживати здатна будь-яка дрібниця або невелика критика з боку. Зірки гороскопу радять Рибам не витрачати нервові клітини на дрібниці і, головне, не намагатися вирішувати проблеми радикально. Пам’ятайте, що найкращий засіб від головного болю – це все-таки не гільйотина, а анальгін.

zakarpatpost.net