Читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини»

Рейтинг смертності через неправильне харчування очолила Україна

Вчені Єнського університету імені Фрідріха Шиллера в Німеччині склали рейтинг країн із найвищим рівнем смертності від серцево-судинних захворювань через неправильне харчування

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

У пошуках злочинця, потерпілого і героя

Перший тиждень року для закарпатців, мов глибоководне занурення… Причому в цьому плині сильна стать в основному відіграє роль потопаючих, а жіноча виконує усі інші: рятує, годує, відгріває – словом, як зажди, переймається питаннями тактики виживання. Проте і цьому, сповненому звичними для співвітчизників святковими атрибутами, процесі віднайшлося місце для подій радісних і сумних. Отже, життя триває…

Газет багато, «НЕДІЛЯ» – одна!

Нехай лише гарні події та новини оточують Вас та Ваших рідних! Щиро дякуємо, що Ви з нами!

Газета «Неділя Закарпатські новини» відзначила 15-річчя. За цей час ми разом з вами пережили багато подій, були свідками історичних подій у державі та великих змін на Закарпатті.

Виборча кампанія в Україні і особливо в Закарпатті буде суцільним парадоксом 

Після затяжних вихідних, якими почався наш 2019 рік, повертатися до робочих ритмів особливо складно. Хоча справа не тільки у примусовому неробстві, яке стає усе частішим. Щось відбувається і з самим нашим суспільством. Слово «деградація» постійно присутнє у свідомості, коли спостерігаєш, що відбувається у нашому житті – політичному, економічному, культурному і особливо освітньому.

Но типирь! Секс на Закарпатті стане законним

Судячи з ажіотажу в соціальних мережах, секс у нас таки є і ним цікавляться активно, а це ознака здорового суспільства. Причому цікавиться людей більше, ніж тих, що фанатіють від футболу. Такого рівня зацікавленості досягав хіба закон про мову.

Чи легко зараз знайти роботу на Закарпатті, яких працівників шукають роботодавці і куди найвигідніше поїхати на заробітки

Андрій ПЕЛЕХ розповів усе про роботу на Закарпатті та за кордоном 

Нині багато хто нарікає на те, що не може знайти роботу, роботодавці ж скаржаться на брак кваліфікованих фахівців. Насправді все не так. Знайти легко і просто можна як роботу, так і персонал.

Закарпатка, мати трьох дітей, придушила немовля. На суді стверджувала, що випадково

Була незаміжньою, жила бідно, ніде не працювала

Страшна подія трапилась на Виноградівщині. Олена (з етичних міркувань імена в матеріалі замінено) придушила новонародженого сина і переконувала правоохоронців, що все сталось ненавмисне.

Дядько біг за племінницею із арматурою і обіцяв спалити її будинок

Конфлікт між родичами був давнім і виник через поділ спадщини

Того дня близько 16 години Михайло, знаходячись на городі позаду свого будинку у с. Великий Раковець, Іршавського району, побачив  на сусідньому городі племінницю.  Чоловік був дуже агресивно налаштованим. Він взяв до рук арматуру, яку знайшов неподалік на землі, і почав нею розмахувати, погрожуючи Світлані вбивством. Потім почав бігти за жінкою й далі вигукуючи на її адресу погрози.

Церковні розбірки між православними та Свідками Єгови на Закарпатті закінчилися трагедією 

Дід образив дівчину за те, що вона стояла біля церкви з релігійною літературою іншої конфесії. А увечері її батько штовхнув старого так, що той помер

Трагедія сталася ще два роки тому. Але суд свій вердикт у справі виніс лише нещодавно.

«Конфлікт, внаслідок якого помер 78-річний чоловік, у Тернові був, але цей був типовий побутовий, а не релігійний конфлікт, як описували в Інтернеті. Дідусь просто накричав на дітей підозрюваного, а той, з’ясовуючи відносини з односельцем, штовхнув старенького. Смерть наступила від того, що при падінні дідусь ударився головою. Випадок одразу було задокументовано, на місце події виїжджала слідчо-оперативна група», – пояснювали тоді в поліції.

Як добра закарпатська ґаздиня постійно хворіла, а погана залишалася здоровою

Закарпатки люблять хвалитися своїми кулінарними талантами. У нас бути хорошою господинею модно. Новими стравами наші шіковні жони особливо люблять дивувати гостей. А родину часто загодовують якщо не до смерті в прямому значенні слова, то до хвороб точно.

30-річний чоловік навчався  в одному класі з 15-річними, видаючи себе за підлітка

Згідно з повідомленнями ЗМІ він прибув з Ірану і збрехав про свій вік, щоб отримати освіту.

Керівництво Шотландської середньої школи в Іпсвічі розпочало розслідування за скаргами на «30-річного школяра», який перебував в одному класі з 15-річними дітьми. Він збрехав про свій вік, щоб мати змогу отримати притулок та освіту.

У Південній Кореї є в’язниця,  до якої люди йдуть добровільно

Для південнокорейських громадян, які прагнуть втекти від метушні повсякденного життя, працює цілодобова в’язниця, яка дає їм «почуття свободи».

Чого баба Анця рішила ся максимально роздіти

Сидить дід, читає улюблену газету «Неділя Закарпатські новини» і щасливий такий, аж прицмоктує від задоволення.

«Што там учитавись такого доброго»? – цікавиться стара.

Як закарпатська кутна Маня сидить на дієті та полюбляє делікатеси 

А ще вона любить бродити сніговими тунелями та задивлятися у бік села

Коза на Закарпатті вважається доброю годувальницею. По-перше, вона дає немало молока, по-друге, менша за корову, тож вигідніша в утриманні. Тож і не дивно, що частина закарпатців надає перевагу цим милим рогатим істотам.

Найстаріша кішка у світі відсвяткувала 30-ий день народження

виявляється, вік котів залежить від догляду за ними

У Британії руда кішка на прізвисько Рабл відсвяткувала своє тридцятиріччя. Кішка Рабл вважається наразі найстарішою кішкою у світі, однак цей рекорд офіційно не зареєстрований.

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 18 січня.

zakarpatpost.net