АНОНС. Церковні розбірки між православними та Свідками Єгови на Закарпатті закінчилися трагедією

Дід образив дівчину за те, що вона стояла біля церкви з релігійною літературою іншої конфесії. А увечері її батько штовхнув старого так, що той помер

Трагедія сталася ще два роки тому. Але суд свій вердикт у справі виніс лише нещодавно, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

«Конфлікт, внаслідок якого помер 78-річний чоловік, у Тернові був, але цей був типовий побутовий, а не релігійний конфлікт, як описували в Інтернеті. Дідусь просто накричав на дітей підозрюваного, а той, з’ясовуючи відносини з односельцем, штовхнув старенького. Смерть наступила від того, що при падінні дідусь ударився головою. Випадок одразу було задокументовано, на місце події виїжджала слідчо-оперативна група», – пояснювали тоді в поліції.

А як усе відбувалося насправді?

У Єдиному державному реєстрі судових рішень зазначено, що приблизно о 19.15 год. Іван разом з дружиною прийшли до будинку, де проживав старий Степан, щоб з’ясувати, чому він ображав їхню дочку в центрі села. Під час розмови виник конфлікт,  під час якого дід штовхнув Галину. Іван, який стояв біля хвіртки на проїжджій частині вулиці, побачивши це, підбіг до Степана та вдарив правою ногою в область живота, після чого відразу наніс один удар кулаком правої руки в область правого ока, від чого старий не втримався на ногах та впав спиною на бетонну доріжку, яка веде від хвіртки до вхідних дверей будинку. Під час падіння 78-річний чоловік отримав тілесні ушкодження, які й стали причиною смерті. Помер він уже під час лікування у відділенні анестезіології і інтенсивної терапії Тячівської лікарні.

 Що ж відбувалося насправді того дня?  Про що розповіли свідки? За що чоловік образив дівчинку?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 18 січня.

zakarpatpost.net