Що найчастіше в іміджі просять змінити закарпатки? Думка стиліста

Бути стильним і гарним хочеться всім. Але далеко не кожен уміє правильно одягатися. Аби мати бездоганний вигляд, деколи достатньо правильно поєднати ті речі, які вже є в гардеробі і здійснювати дорогі додаткові покупки зовсім не обов’язково. Тож що в моді у цьому сезоні, як правильно проводити шопінг, які речі краще викинути з шафи назавжди – знає стиліст Яна МУРЗАЄВА, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Тож вона поділилася секретами чоловічої та жіночої моди та розповіла про основні помилки, які допускають закарпатці у формуванні власного образу.

Що найчастіше в іміджі просять змінити закарпатки?

Волосся. Усе починається саме із зачіски. Це – швидко, візуально помітно і досить легко.

 Із чого почати пошук власного стилю і чим цей стиль визначається?

Передусім потрібно визначити, де найчастіше буває людина. Наприклад, робота, дім, дитячий майданчик. Якщо робота – то яка саме. У когось творча, у когось – офісна. Тобто, потрібно визначити власний стиль життя, які речі хотілося б одягати: чи класичні суворі, чи зручні, чи мікс. Крім того, потрібно стежити в  Інтернеті за тредами, дивитись власними очима на інших, що саме подобається. Коли я починаю працювати з клієнтом, спочатку робимо анкетування і продивляємося Інтернет на визначення смакових переваг. Не знаючи людину, її неможливо «прорахувати», її вподобання потрібно відчути. Коли я зрозуміла, який стиль жінці подобається, проглядаємо речі більш детально. Складаємо комплекти, аналізуємо образи.

zakarpatpost.net