Владика Варсонофій: «НЕДІЛЯ» – популярне видання про чарівну Срібну Землю»

Газет багато, «НЕДІЛЯ» – одна!

Нехай лише гарні події та новини оточують Вас та Ваших рідних! Щиро дякуємо, що Ви з нами!

Газета «Неділя Закарпатські новини» відзначила 15-річчя. За цей час ми разом з вами пережили багато подій, були свідками історичних моментів у державі та великих змін на Закарпатті.

Загалом, за 15 років вийшло 780 номерів газети. Було записано і надруковано 712 інтерв’ю. Журналісти підготували 326 спеціальних репортажів. В газеті було надруковано біля 31 тисячі фото. Літредактори і коректори за 15 років відредагували в середньому біля 12 тисяч сторінок.

Газету «Неділя Закарпатські новини» привітали відомі закарпатці.

Владика Варсонофій, Єпископ Ужгородський  і Закарпатський Української Православної Церкви

Газета «Неділя Закарпатські новини» є одним з найавторитетніших видань на Закарпатті. Щоденними зусиллями вірних своєму журналістському обов’язку працівників редакції, дописувачів на її сторінках твориться історія нашої Срібної Землі, закладається надійний фундамент у майбутнє. Чому раджу її почитати? Тому що це – популярне видання про чарівну Срібну Землю, про її самобутню історію та сьогодення, духовність і високу моральність жителів: простих трударів і славетних земляків, знаних далеко за межами області.

Щиро зичу  усьому колективу газети «Неділя Закарпатські новини» міцного здоров’я, великого щастя, творчої наснаги, щедрих врожаїв на журналістській ниві, достатку і завжди гарного настрою.

А газета «Неділя Закарпатські новини» нехай завжди буде надійним другом і порадником читачів та має якомога більше своїх шанувальників.

zakarpatpost.net