В Ужгород приїхали п’яні стакани. Один кривіший від іншого. ФОТОФАКТ

Редакція газети «Неділя Закарпатські новини» продовжує жити дивовижним життям. Це і спецпроекти «Відомі люди», і «Успішні жінки», «Недільні бесіди», і наша весела баба Анця, що мандрує і областю, і Україною…

Віднедавна у редакції з’явився свинтус НедількО, оселилися дві дивовижні жаби – одна жовта, інша зелена (спеціально для тих, кого давить ця дивна істота), мукачівські колеги подарували нам знак «Я люблю Неділю»…

У нас тисячі прихильних читачів і маса нових  акцій. Газета проводить нечувані для Закарпаття масштабні події, які збирають відомих людей не лише з області та України, але й світу. Такі заходи вражають та про них довго згадують ті, кому поталанило їх побачити.

А зараз відомий київський актор подарував колективу п’яні стакани. Вони незвичні, один кривіший за інший і жоден не повторює форму попереднього.

Комусь не зовсім тверезому може здатися, що там живуть чорти, але насправді, оскільки стакани дзеркальні, у них можна побачити власне відображення.

П’яні стакани, звісно ж, газета «Неділя Закарпатські новини» використає для благ читачів і у них ви зможете побачити ще багато такого, про що навіть не здогадувались.