Наталія Петій-Потапчук: «НЕДІЛЯ» є чи не одним з небагатьох видань, яку хочеться купити, потримати в руках»

Газет багато, «НЕДІЛЯ» – одна!

Нехай лише гарні події та новини оточують Вас та Ваших рідних! Щиро дякуємо, що Ви з нами!

Газета «Неділя Закарпатські новини» відзначила 15-річчя. За цей час ми разом з вами пережили багато подій, були свідками історичних моментів у державі та великих змін на Закарпатті.

Загалом, за 15 років вийшло 780 номерів газети. Було записано і надруковано 712 інтерв’ю. Журналісти підготували 326 спеціальних репортажів. В газеті було надруковано біля 31 тисячі фото. Літредактори і коректори за 15 років відредагували в середньому біля 12 тисяч сторінок.

Газету «Неділя Закарпатські новини» привітали відомі закарпатці.

Наталія Петій-Потапчук,  художній керівник  Закарпатського народного хору

Газета «Неділя Закарпатські новини» є особисто для мене чи не одним з небагатьох видань, яку хочеться купити, потримати в руках. Гарне, креативне, яскраве оформлення, завжди цікавий несподіваний, неочікуваний матеріал, сюрпризи, об’єктивність… Одним словом, люблю «Неділю».  Раджу тим, хто ще не читає газету «Неділя Закарпатські новини»: долучайтесь до шанувальників сучасної закарпатської креативної та завжди цікавої «Неділі». Не пошкодуєте! Бажаю усьому колективу редакції побільше читачів та меценатів, бо неординарних ідей та планів у вас і так не бракує! Вітаю весь колектив з чудовим ювілеєм.  Будьте здорові, щасливі, успішні!!! Творчого лету Вам у Новому році! Здійснення всього задуманого!

zakarpatpost.net