Богдан Андріїв: «НЕДІЛЯ» має попит і зараз, коли друковані ЗМІ витісняють інтернет-видання»

Газет багато, «НЕДІЛЯ» – одна!

Нехай лише гарні події та новини оточують Вас та Ваших рідних! Щиро дякуємо, що Ви з нами!

Газета «Неділя Закарпатські новини» відзначила 15-річчя. За цей час ми разом з вами пережили багато подій, були свідками історичних моментів у державі та великих змін на Закарпатті.

Загалом, за 15 років вийшло 780 номерів газети. Було записано і надруковано 712 інтерв’ю. Журналісти підготували 326 спеціальних репортажів. В газеті було надруковано біля 31 тисячі фото. Літредактори і коректори за 15 років відредагували в середньому біля 12 тисяч сторінок.

Газету «Неділя Закарпатські новини» привітали відомі закарпатці.

Богдан Андріїв,  Ужгородський міський голова 

Газета «Неділя Закарпатські новини» – одне з уже небагатьох на Закарпатті друкованих видань, яке усе ще виходить, читачі його отримують щотижня вже багато  років.  Із газети є змога дізнатися не лише новини – «Неділя» подає аналіз, узагальнення того, що відбувається в місті, краї, цікаві інтерв’ю, розповіді про людей та їхні долі.

У «Неділі» матеріали подаються зважено й об’єктивно, а те, що газета має попит і зараз, коли друковані ЗМІ витісняють інтернет-видання, соцмережі, блоги – свідчить про фаховість колективу. Тому, вважаю, її варто читати. Крім того, дуже вдячний менеджменту газети за організовані ними в обласному центрі мистецькі проекти, різнопланові зустрічі з культурними діячами Закарпаття та з-за його меж. Театральний фестиваль «Монологи над Ужем» – уже з першого разу міжнародний і пройшов настільки яскраво, що, переконаний, стане ще однією родзинкою Ужгорода.

Бажаю «Неділі» ще багато років тримати таку ж високу планку, мати багато вдячних читачів, які підтримуватимуть найоб’єктивнішим свідченням поваги і зацікавленості – передплатою та придбанням кожного номеру.  І хай не вичерпується креатив, натхнення вам організовувати цікаві культурницькі події!

zakarpatpost.net