Гороскоп на 28 січня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні гороскоп переповнений флюїдами підвищеної суспільної активності. Весь день і навколишні, і ви будете відчувати непереборне бажання втрутитися в чужі справи, навіть якщо про це ніхто не просить.

Дати дружню пораду, докорити за неправильну поведінку, нав’язати свою думку – подібна поведінка багатьох буде здаватися в порядку речей.

Такий вже це день, що кожен буде вважати, що він точно знає, як треба. Ну а оскільки думки навряд чи будуть збігатися, то будь-яка спроба настояти на своєму загрожує вилитися в палкі суперечки. Щоб уникнути конфліктів, зірки радять вам в будь-яких питаннях проявляти гнучкість, замість жорсткого тиску використовуючи мову дипломатії.

ОВЕН

Сьогодні Овну захочеться в усьому бачити логіку і сенс, шкода тільки, що оточуючі не обов’язково будуть розділяти такі його настрої. Нічого страшного, займайтеся спокійно своїми справами, і все піде як по маслу. Овен буде особливо щасливий у справах, що вимагають послідовності і логічності, ось і не треба витрачати зайвих емоцій ні на що інше.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні, хоч би що коїлося навколо, Телець віддасть перевагу поставити стіну між собою і навколишньою дійсністю. Світ хай сходить з розуму, як йому хочеться, – Телець буде займатися своїми власними справами, не дивлячись ні на що. Взагалі, весь цей світ не вартий того, щоб на нього відволікатися! Ну, хіба що поговорити трохи про його дивацтва і недоліки.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні у Близнюків з’явиться шанс організувати будь-яке шоу! Питання тільки в тому, що це буде за шоу – красиве дійство з масою глядачів або банальна сімейна сцена з биттям посуду і розмовами на підвищених тонах. У будь-якому випадку, артистичні здібності у Близнюків будуть на висоті. Залишилося тільки знайти їм правильне застосування.

РАК

Сьогодні  на порядку денному у Рака стоятимуть питання, пов’язані з організацією і дисципліною. Все, що не вписується у встановлені норми і правила, може викликати у Рака активне неприйняття. Постарайтеся, щоб це не переросло в роздратування. Ну а якщо не хочете уславитися моралістом, не намагайтеся читати оточуючим мораль. Залиште це Крилову з Лафонтеном – у них це теж виходило непогано.

ЛЕВ

Сьогодні Льву дуже не заважає знайти час для того, щоб організувати дружні посиденьки. Ще краще влаштувати спільний похід з друзями на якийсь захід. Хоч в театр, хоч на виставку або в кіно – головне, щоб тема була цікава. В цьому випадку тепла дружня атмосфера і позитивні емоції Льву гарантовані!

 ДІВА

Сьогодні Діві категорично протипоказано будь-яке спілкування з начальством. Якщо ж начальство, як на зло, вирішить викликати вас «на килим», провести якусь бесіду або поспілкуватися з вами по телефону, придумайте будь-яку відмовку. Все що завгодно: хвора бабуся, раптова мігрень, атомна війна… В іншому випадку, спілкування з начальством у Діви може плавно перетекти в розмову на підвищених тонах, а потім і в звільнення.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні  на порядку денному у Терезів будуть стояти два відомих питання: «Хто винен?» і «Що робити?». Ось тільки якщо на друге питання шанси знайти відповідь невисокі, то що стосується пошуку винних, тут у Терезів складнощів не передбачається. Думки про справедливість, а також про те, кому і як слід чинити, будуть відволікати від власних планів. Так може і бог з ним, з пошуком винних? Чи не краще зайнятися своїми справами?

СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіон ризикує весь день провести за рішенням чужих проблем і питань. Саме до цього його схиляють зірки гороскопу. Через це власні справи і плани можуть виявитися на час відсунуті на другий план. Зате, допомагаючи іншим, Скорпіон має шанс знайти нових друзів і союзників. А це, погодьтеся, теж непогано.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні як ніколи Стрілець може здивувати всіх (в тому числі і себе) своїми організаторськими здібностями. Те, на що вчора оточуючих довелося б довго вмовляти, нині у Стрільця може вийти без зайвих зусиль. Дар переконання, що прокинеться у Стрільця буде підкріплений яскравістю позитивних емоцій, що поєднуються з бездоганною логікою. Встояти проти такого арсеналу оточуючим буде непросто!

КОЗЕРІГ

Сьогодні девізом Козерога цілком можуть стати слова: «Найважливіше порядок в домі»! І це стосується не тільки прибирання приміщення, а й порядку в особистих справах. Для Козерога це відмінний час для того, щоб зміцнити відносини з близькими або усунути непорозуміння, які, можливо, накопичилися в сім’ї на цей момент. Ну і благоустроєм будинку йому теж зайнятися не завадить.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні запорука успіху Водолія – це послідовність і поступовість, благо саме до цього його і схиляють зірки гороскопу. Розум буде працювати чітко і швидко, та й взагалі справи обіцяють йти як по маслу. У спілкуванні Водолій цілком може здивувати оточуючих своєю розсудливістю. У справах це принесе йому чимало користі, а ось у коханої людини, на жаль, здатне викликати позіхання.

РИБИ

Сьогодні перед Рибами постане необхідність розібратися в своїх фінансах. Бажано не відкладати ці справи на потім, тому що більш зручного часу не буде ще довго. Дуже корисним для Риб буде сісти за стіл і розписати свої основні плани на найближче майбутнє, звернувши особливу увагу на графу витрат і доходів. Імовірність того, що ці плани виявляться вдалими, дуже висока.

zakarpatpost.net