АНОНС. Закарпатець напав на відпочиваючих і вбив чоловіка. Вирок йому винесли аж через 5 років… і він шокував

Цей трагічний випадок трапився ще у 2013 році. Однак злочинець втік за кордон і протягом  тривалого часу переховувався від слідства. Затримали його в  Чехії. Але все одно він усіляко намагався уникнути покарання, – пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

А тоді на базі відпочинку в селі Біла Церква Рахівського району Андрій (із етичних міркувань імена замінено) за попередньою змовою та в групі з іще двома знайомими з Тячівщини напав на відпочиваючих.

На терасі бази відпочинку хлопці  побили одного з гостей. Лупцювали його щосили. І руками, і ногами. Відтак один із них наніс чоловікові удар ногою по голові, зваливши його на підлогу, а інший, тримаючи в руках пістолет, залякуючи нещасного, здійснив два постріли, та з великою силою наніс руків’ям пістолета два удари по голові. Андрій же дерев’яною лапкою від стільця з великою силою декілька разів вдарив його по голові та тулубу, внаслідок чого заподіяв, згідно з висновком судово-медичної експертизи, тяжкі тілесні ушкодження, якій й стали причиною смерті.

Одразу після скоєного закарпатець  утік і тривалий час переховувався. Через що його і було оголошено в міжнародний розшук. Згодом чоловіка затримали у Чехії, де він і утримувався під вартою упродовж року, поки тривав і узгоджувався процес екстрадиції.

Крім того, хлопці пошкодили два автомобілі, але це вже не настільки суттєво.

На суді Андрій винуватим себе у вчиненні злочину не визнав, та пояснив, що жодних тілесних ушкоджень відпочивальнику  не завдавав. Більше того, він, мовляв, був його родичем, тож бити його в нього нібито не було  підстав. І взагалі… тієї ночі його не було на базі відпочинку. Він знаходився у сестри в лікарні, яка саме народила дитину і нікого не вбивав. Просив виправдати його і відпустити.

Що ж відбувалося далі?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 25 січня.

zakarpatpost.net