Хто на Закарпатті знаходить такі речі, які інші не бачать. ВІДЕО

Газета «Неділя Закарпатські новини» днями відзначила 15-річний ювілей.

Вітали колектив і влада, і представники культури, і духовенство. Запалювали зал улюбленці ужгородців – дитячий та дорослий колективи студії сучасного танцю «Бліц», студенти відділення журналістики УжНУ, співачка Маріанна Сухолова та інші.

За словами художнього керівника та головного диригента заслуженого Закарпатського народного хору Наталії Петій-Потапчук, речі, які висвітлює «Неділя» – завжди унікальні.

«Це – та газета, яку хочеться потримати в руках, почитати. Саме по собі витання гарне і ньому є багато дуже цікавого. Спеціалісти, які працюють у газеті, завжди знаходять такі речі, які не інші  бачать» – наголошує вона.

Гості бажали редакційному колективу процвітання, а газеті  – й надалі залишатися такою святковою, не дарма ж її назва перегукується з останнім днем тижня, який є вихідним.

«Неділі» я би побажав вдячних читачів, – наголосив директор-художній керівник Закарпатського обласного музично-драматичного театру імені братів Шерегіїв Василь Марюхнич. – А театр стане для газети, сподіваюся, приємним джерелом інформації».

«Бажаю, аби й надалі «недільна» команда процвітала», – зазначила співачка Маріанна Сухолова.

За словами головного редактора газети «Неділя Закарпатські новини» Оксани Островерх, вона працює у видавничому домі Валерія Тимошенка майже з самого початку і для неї газета є дуже рідною, бо разом з нею росли її сини.

Голова редакційної ради «Неділі» Михайло Носа подякував усім за вітання і наголосив, що газета передусім працює для читачів, тому буде і надалі розвиватися та вражати закарпатців новими, нечуваними досі проектами.

Більше – у сюжеті 21 каналу.

zakarpatpost.net

«Мій тиждень» був багатим на сотні… 100 років від проголошення Дня соборності та від народження Івана Ірлявського. Угорці допомагають зберігати пам’ятки архітектури, а газета «Неділя» зібрала на ювілей творчий бомонд Закарпаття. Традиційна рубрика «ВІДГАДАЙТЕ АВТОРА»: про майстрів та знавців поетичного слова! І НОВІ РЯДКИ: дуже глибокі… Хто їх АВТОР – пишіть у коментарях!

Publiée par Мирослава Гараздій sur Lundi 28 janvier 2019