18-річний закарпатець знайшов заняття для душі? Обкрадав церкви в 5 районах області

На Ужгородщині, Хустщині, Мукачівщині, Іршавщині та Берегівщині правоохоронці розшукали п’ятьох підозрюваних у скоєнні майнових злочинів. За даними фактами розпочаті кримінальні провадження.

Про це повідомляє віділ комунікації Закарпатської поліції.

Вчора, 28 січня, правоохоронці Ужгорода розкрили крадіжку, скоєну в обласному центрі. Після заяви 17-річного ужгородця про крадіжку його велосипеда, поліцейські провели оперативно-розшукові заходи, і встановили особу крадія. Ним виявився 33-річний місцевий мешканець. Речовий доказ правоохоронці вилучили. За даним фактом слідчі Ужгородського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

Протягом години поліцейські Хустщини затримали чоловіка, підозрюваного в крадіжці грошей з храму. Як встановили працівники поліції Хуста, 18-річний житель села Горінчево ввечері проник всередину храму і викрав зі скриньок для пожертв майже 3 тисячі гривень. Чоловік надав показові свідчення та зізнався у скоєному. У справі триває слідство.

Того ж дня мукачівські поліцейські розкрили крадіжку від 37-річної жительки райцентру. Жінка повідомила на лінію «102» про те, що в приміщенні однієї з банківських установ невідома особа викрала в неї гаманець із грошима. Протягом доби поліцейські розшукали імовірного підозрюваного в майновому злочині і затримали 21-річного жителя Львівщини. Слідство, розпочате в рамках кримінального провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), триває.

У Берегові правоохоронці розшукали 30-річну жінку, яка з магазину косметики викрала з прилавку парфуми. Жінка зізналася в скоєному та повернула викрадений товар.

Менше, ніж за добу, працівники сектору кримінальної поліції  Іршавщини встановили особу підозрюваного у викраденні планшета, що належить 24-річному місцевому мешканцю. За фактом майнового злочину, скоєного 29-річним іршавчанином, слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Планшет вилучили та після проведення необхідних слідчих дій, повернуть власнику.

zakarpatpost.net