Роман Офіцинський: «НЕДІЛЯ» завжди є чесною до читача»

Газет багато, «НЕДІЛЯ» – одна!

Нехай лише гарні події та новини оточують Вас та Ваших рідних! Щиро дякуємо, що Ви з нами!

Газета «Неділя Закарпатські новини» відзначила 15-річчя. За цей час ми разом з вами пережили багато подій, були свідками історичних моментів у державі та великих змін на Закарпатті.

Загалом, за 15 років вийшло 780 номерів газети. Було записано і надруковано 712 інтерв’ю. Журналісти підготували 326 спеціальних репортажів. В газеті було надруковано біля 31 тисячі фото. Літредактори і коректори за 15 років відредагували в середньому біля 12 тисяч сторінок.

Газету «Неділя Закарпатські новини» привітали відомі закарпатці.

Роман Офіцинський, історик 

Газета «Неділя Закарпатські новини» мені цікава насамперед тим, що там трудяться справжні професіонали – Люди з великої букви, які володіють словом, уміють доступно висвітлити найважливіші для рідного краю та всієї країни проблеми й пропонують найпривабливіший дизайн, художнє оформлення. Таке гармонійне поєднання, здавалося б, хрестоматійних газетних основ нині трапляється нечасто.

Як на мене, мовиться про якісний тижневик, що успішно витримує конкуренцію серед не тільки друкованих, але й значно дешевших за кошторисом електронних медіа. За весь час існування наша газета (наша – бо від самого початку належу до її щирих симпатиків, а зрідка й до автури) жодного разу оприлюдненими матеріалами не розчарувала широке коло своїх поціновувачів. Газета є чесною до читача: ось тут реклама (без неї не проживе жодне видання), а це авторська й громадянська позиція…

Бажаю «Неділі» тримати міцно редакційний штурвал усупереч сподіванкам «доброзичливців»! Несхитно йти своїм курсом, незважаючи на дочасні спокуси! Повноцінно жити далі на радість відданим шанувальникам!

zakarpatpost.net