Іван Погоріляк: «НЕДІЛЯ» ніколи не приймала якусь лінію політичних партій»

Газет багато, «НЕДІЛЯ» – одна!

Нехай лише гарні події та новини оточують Вас та Ваших рідних! Щиро дякуємо, що Ви з нами!

Газета «Неділя Закарпатські новини» відзначила 15-річчя. За цей час ми разом з вами пережили багато подій, були свідками історичних моментів у державі та великих змін на Закарпатті.

Загалом, за 15 років вийшло 780 номерів газети. Було записано і надруковано 712 інтерв’ю. Журналісти підготували 326 спеціальних репортажів. В газеті було надруковано біля 31 тисячі фото. Літредактори і коректори за 15 років відредагували в середньому біля 12 тисяч сторінок.

Газету «Неділя Закарпатські новини» привітали відомі закарпатці.

Іван Погоріляк,  голова Перечинської ОТГ

Пригадую, як у 2003 вперше спільно із журналістами тижневика «Неділя» ми проводили в Перечині акцію на підтримку дітнй-сиріт, грали в футбол. Збірна журналістів із всієї України проти збірної Перечина, котра складалася переважно із місцевих депутатів. Подарунки вручили учням нашої школи-інтернату.

Десь у 2005 або 2006 вперше побував на представленні ТОП 50, і мені це сподобалося, а в 2016 та 2018 сам туди потрапив. Коментуючи у Фейсбуці  свій статус я зауважив, що це не лише моя заслуга а сотні перечинців, котрі змінюють обличчя нашого містечка. Але найголовніше – що це визнання журналістською спільнотою того, що в Перечині проходять позитивні зміни.

Також хочеться підкреслити, що газета «Неділя Закарпатські новини» ніколи не приймала якусь лінію політичних партій. Завжди була народною газетою. Тому щиро бажаю колективу редакції:  залишайтеся і надалі незалежними та незаангажованими – й вас будуть поважати.

zakarpatpost.net