Гороскоп на 31 січня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні гороскоп дуже вдалий для тих, чия робота пов’язана з розумовою працею. Втім, і для інших зірки обіцяють посилення інтелектуальної активності і підвищену працездатність.

Сьогодні буде незайвим запам’ятати або записати всі ідеї, які прийдуть вам в голову протягом дня – вони можуть виявитися досить цінними і корисними.

Також день чудово підходить для ділових і фінансових операцій, розрахунків і отримання прибутку. Ну а у вільний час можете сміливо відправлятися магазинами – сьогодні шопінгом керуватимуть не емоції, а тверезий розрахунок, так що ризик витратити гроші даремно мінімальний.

ОВЕН

Сьогодні зірки радять Овнам відмовитися від прямої ініціативи, але не рекомендують зволікати з реалізацією дозрілої таємницею задумки. Те, що легко вийде сьогодні, завтра може виявитися для вас більш складним завданням. Не виключено, що вам доведеться відмовитися від привабливої ідеї, або ви втратите до неї колишній гарячий інтерес. Цей день дозволяє утримувати в полі зору відразу кілька завдань, задіяти уяву, використовувати нестандартні підходи. Деяким Овнам сподобається тимчасове усамітнення.

ТЕЛЕЦЬ

Тельцям час концентрувати увагу в новому напрямку. На підході важлива подія, що змінює ваше життя на краще, навіть якщо спочатку вам здасться інакше. Немає підстав боятися нової відповідальності, так як їй обов’язково будуть супроводжувати ті чи інші блага. Можуть посилитися ваші позиції у партнерстві, відкритися горизонти для особистісного та професійного зростання. Цей день дозволяє почекати, зберегти за собою право вибору. Не варто забороняти собі мріяти: розумне бажання неодмінно збудеться.

БЛИЗНЮКИ

Для Близнюків сьогодні стане нелегким завданням вибір. Багато представників знаку закінчать день в тих же сумнівах, з яких його починали. У разі безперервних коливань, єдиним розумним виходом може стати компроміс. Однак вам не варто обманювати себе, якщо в душі ви вже прийняли рішення. Це не самий вдалий день для починань з нуля, планування справ, знайомства, діалогу, відповідального кроку: ви ризикуєте взяти на себе додаткове навантаження або поставити себе в двоїсте становище.

РАК

Сьогодні Раки схильні перебувати у мріях про минуле або майбутнє. Не виключено, що кордон буде розмита. Цей день підтримує віру, дає їжу для фантазій, підживлює любовні почуття і творче натхнення. Обнадійливі зміни можливі у поведінці важливих для вас людей. Складаються передумови для гармонізації подружніх відносин, появи нової точки опори у співпраці. Варто врахувати зростаючу силу партнера: незважаючи на ваш потенціал, вам належить бути в тандемі відомою фігурою.

ЛЕВ

Сьогодні Левам складно проявити волю і стійкість, продемонструвати силу характеру. Аж до ночі може залишатися нестабільним ваш настрій, не додасть впевненості й зовнішня обстановка. Відсутність бойового настрою може доповнюватися низьким фізичним тонусом, не виключена млявість, сонливість, забудькуватість, стомлюваність. Закінчивши необхідні поточні справи, не варто приступати до вирішення принципово нової задачі: велика ймовірність помилитися, у тому числі, з неуважності або необізнаності.

 ДІВА

У Дів з’являється потужний стимул для любові, творчості, пошуків гармонії. Життя внесе поправки в плани на новорічний період. Можливо, перед вами откротся привабливі нові можливості, про які ви не змели і мріяти. Важлива подія може бути пов’язано з дітьми або шлюбним союзом. Зірки підказують, що в дані добу останнє слово за іншими людьми, не радять вам завчасно озвучувати свої наміри і розкривати почуття. Варто почекати з пропозицією, визнанням, врученням подарунка.

ТЕРЕЗИ

Положення Терезів сьогодні не дуже стійко. Аж до ночі вибір тактики вам будуть диктувати невизначені зовнішні обставини, які нюанси вашої приватного життя: поточне настрій, самопочуття, домашня обстановка, службова ситуація. Бажано уникати підвищених фізичних навантажень, відкласти починання. Варто проявити більше уваги до змін у родині, у професії або на особистій території: вони можуть виявитися масштабнішою, ніж ви припускали, і покласти на вас серйозну відповідальність.

СКОРПІОН

День дозволяє Скорпіонам «зупинити мить», щоб продовжити хвилину радості чи торжества. Варто поставитися з довірою до змін: доля готова нагородити вас за минулі справи, і до того ж обдарувати потужними додатковими перевагами. Можливо, на вашу сторону перейде потенційний конкурент, а партнер вирішить погодитися з вами по всіх спірних пунктів договору. Атмосфера цих доби підживлює любовні та творчі фантазії, може підказати відмінну ідею для побачення, новорічного свята.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільцям сьогодні не вистачає впевненості, сумніву ймовірні навіть в елементарних питаннях. Може скластися невизначена обстановка в будинку або в близькому колі. Можливі невеликі розчарування, наприклад, вас може засмутити відбувся розмова, відкладена зустріч. Робити важливі кроки не рекомендується. Зірки радять звернути увагу на зміни в матеріальному становищі: не виключено, що вони потягнуть за собою зсув колишніх етичних цінностей або будуть пов’язані зі зміною професії.

КОЗЕРІГ

Козерогам зірки радять тимчасово зайняти вичікувальну позицію. Бажано менше говорити і мріяти, більше слухати і спостерігати. День розташовує до поступливості, компромісу, вашу рішучість можуть блокувати цілком виправдані коливання. Багатьом Козерогам буде важко зорієнтуватися у новій ситуації і правильно скористатися своїм впливом. Кардинальних змін, у тому числі, естетичним і фінансовим, варто віддати перевагу попередні роздуми і пошук найкращого варіанту з можливих.

ВОДОЛІЙ

Водоліям сьогодні не варто робити що-небудь серйозне. День не сприяє цілісності, аж до ночі можуть залишатися не в ладу логіка і чуття. Ваші аргументи будуть не дуже переконливо, а починання не надто результативними. Можливі постійні коливання при виборі покупок, продуктів, системи оплати. Не завадить звернути більш пильну увагу на матеріальне становище в цілому: можливо, ви розраховуєте на старі джерела коштів, тоді як життя вже наполегливо пропонує нові.

РИБИ

Рибам зірки радять орієнтуватися на особисте чуття. Саме воно підкаже вектор щастя і допоможе побачити напрямки, де ви зараз по-справжньому сильні. Істину в цей день простіше відчути, ніж вирахувати. Можливий вдалий вибір за натхненням. Може виручити почуття гумору, нестандартний хід. Не варто покладатися на раціональне мислення, чужі поради. Небажано намагатися трактувати свої сни і відчуття: намагаючись «повірити алгеброю гармонію», можна заплутатися. Не рекомендується писати важливі листи.

zakarpatpost.net