Лариса Липкань: «Неділю» люблю за людей, які її створюють»

Газет багато, «НЕДІЛЯ» – одна!

Нехай лише гарні події та новини оточують Вас та Ваших рідних! Щиро дякуємо, що Ви з нами!

Газета «Неділя Закарпатські новини» відзначила 15-річчя. За цей час ми разом з вами пережили багато подій, були свідками історичних моментів у державі та великих змін на Закарпатті.

Загалом, за 15 років вийшло 780 номерів газети. Було записано і надруковано 712 інтерв’ю. Журналісти підготували 326 спеціальних репортажів. В газеті було надруковано біля 31 тисячі фото. Літредактори і коректори за 15 років відредагували в середньому біля 12 тисяч сторінок.

Газету «Неділя Закарпатські новини» привітали відомі закарпатці.

Лариса Липкань, журналіст

Найперше газету «Неділя Закарпатські новини» люблю за людей, які її створюють. Чудові непосидючі журналісти нишпорять по всім куточкам Закарпаття, щоб дізнатися найцікавіше і розповісти про це читачам. І так уже 15 років. Для паперової газети (особливо в наш час) це величезний термін і показник успішності. «Неділя Закарпатські новини» вистояла попри кризи і незгоди та продовжує працювати. «Неділя» інформує, навчає, застерігає, дає корисні поради, надихає і мотивує. А скільки культурно-мистецьких та медійних акцій організував колектив! Наснаги і достатку вам, дорогі «недільці»! Нехай успішним буде подальший шлях! З ювілеєм вас!

zakarpatpost.net