Марина КОВАЛЬ: «Мені цікаві рейтинги відомих і впливових людей Закарпаття, які робить «Неділя»

Газет багато, «НЕДІЛЯ» – одна!

Нехай лише гарні події та новини оточують Вас та Ваших рідних! Щиро дякуємо, що Ви з нами!

Газета «Неділя Закарпатські новини» відзначила 15-річчя. За цей час ми разом з вами пережили багато подій, були свідками історичних моментів у державі та великих змін на Закарпатті.

Загалом, за 15 років вийшло 780 номерів газети. Було записано і надруковано 712 інтерв’ю. Журналісти підготували 326 спеціальних репортажів. В газеті було надруковано біля 31 тисячі фото. Літредактори і коректори за 15 років відредагували в середньому біля 12 тисяч сторінок.

Газету «Неділя Закарпатські новини» привітали відомі закарпатці.

Марина КОВАЛЬ, журналіст

Я люблю читати газети в дорозі, коли подорожую поїздом або літаком. Люблю запах свіжого друку. У газеті, на відміну від телевізійного новинного сюжету, можна написати великий матеріал, описати більше цікавих подробиць, зосередитися на деталях, що важко зробити журналісту у телесюжеті, обмеженому часом. Тобто газета – це як книга про реальне життя, з різними історіями та подіями. Мені цікаві рейтинги відомих і впливових людей Закарпаття, які робить «Неділя Закарпатські новини».

Насправді це великий труд – зібрати до купи інформацію про закарпатців, які працюють у різних сферах, охарактеризувати людину і визначити її місце у житті регіону. За цей проект – великий респект колективу газети «Неділя Закарпатські новини». Бажаю вам і надалі розвиватися, побільше читачів і великих тиражів! Успіхів!

zakarpatpost.net