АНОНС. Як ми зі 120-кілограмовою Тамарою замотали чоловіка в килим і винесли на смітник

У кишеню поклала гроші і записку 

Ця історія трапилася в Мукачеві. Розповіла її читачка газети «Неділя Закарпатські новини» Світлана Микулець.

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Було на початку 90-х. Мій чоловік працював вчителем у школі, був розумним, інтелігентним, але в ті часи були проблеми з виплатами зарплат, тож він звільнився. Як і багато закарпатців у ті часи, пішов торгувати на ринок. Це була єдина можливість вижити. Заробляти він почав добре, тож кризу, про яку всі говорили, ми зовсім не відчували, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Та щастя тривало недовго. Там він знайшов собі нових друзів і взимку, аби зігрітися, адже як-не-як торгували в лотках, було холодно, вони почали грітися горілкою. Згодом пили вже і влітку.Пристрасть до алкоголю стала такою, що терпіти мені вже була несила.

Після обіду він приходив додому, залишав сумки і йшов до друзів. Пили вони до 2 годин ночі. Умовляння з мого боку не допомагали. Пробувала вплинути на нього через свекруху, але й це не дало ніякого результату. Тоді я вирішила діяти по-іншому.

Склала чіткий план дій і залучила до нього сусідку Тамару. Жінка вона була незаміжня, тож вночі могла прийти хоч коли на допомогу. Та й важила добрих 120 кілограмів. А мені для справи потрібна була справді сильна людина. Чоловіків залучати не хотіла, навряд чи хтось зі знайомих погодився б на те, що я придумала. У них там своя, як кажуть, чоловіча солідарність.

Отже, тієї ночі мій Петро прийшов о 1 годині. Як завжди, такий п’яний, що ледве тримався на ногах. Щось пробурмотів у коридорі, чому я його не зустрічаю, роздягнувся і пішов на кухню їсти. Я все залишила на столі, як зазвичай.

Повечерявши, навіть не мився. Влігся в ліжко спати. Заснув швидко. Через хвилин 5 я почула, як він хропить. Перегар бив у ніс так, що мене нудило.

Тоді я зателефонувала Тамарі, яку завчасно про все попередила. За хвильку вона вже була в мене.

Чому закарпатка продала чоловіка? Кому? І за скільки?

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 1 лютого.

zakarpatpost.net