Гороскоп на лютий. Любов, здоров’я, гроші

Зірки попереджають: лютий видасться метушливим. Виникатимуть незаплановані справи, які потрібно виконати дуже швидко. Доведеться проявити чудеса посидючості і терпіння!

Багато в чому саме від уміння фокусуватися на поставленому завданні залежить, наскільки успішним для вас буде останній місяць зими. Сильне прагнення до самокопання і саморозвитку в період з 5 по 14 лютого буде обумовлено впливом планет. Навіть завзяті матеріалісти захочуть заглянути в глибини підсвідомості. У цей час добре вивчати філософську та психологічну літературу.

Якщо вам цікава якась область езотерики, можете підвищити рівень знань, записавшись на відповідний курс. Щоб поліпшити атмосферу вдома та залучити в життя приємні зміни, займіться перетворенням житла 16-25 лютого.

Прикрасьте стіни картинами, переставте меблі, повісьте нові штори або почніть повномасштабний ремонт. Вирушати за будівельними матеріалами і інструментами рекомендується 16 або 17 числа: висока ймовірність отримати хорошу знижку або потрапити на розпродаж.

ОВЕН

Сміливо дивіться в майбутнє – воно вас не розчарує! У першій половині лютого, якусь справу доведете до кінця, поставите крапку і зітхне з полегшенням. Все вийшло, ви можете пишатися собою і … ставити перед собою інші цілі! Нові вершини чекають вас.

Сприятливі дні: 2, 6, 12, 24, 25.

ТЕЛЕЦЬ

Знайдіть те, що вас надихає! Як би зайняті ви не були, обов’язково знаходьте час для себе, для душі. Їй в лютому дуже захочеться зустрічей з прекрасним – подаруйте собі похід в театр або музей, відвідайте філармонію або послухайте класичну музику в запису. Ви відчуєте, як енергії в вас стає більше, з’являються нові бажання і ідеї.

Сприятливі дні: 4, 5, 15, 27, 28.

БЛИЗНЮКИ

Самі створюйте приводи для радості! Ми самі вибираємо, в які кольори розфарбовувати свої будні. Хтось тягнеться за сірими фарбами, хтось – за жовтими, зеленими і помаранчевими. Що віддасте перевагу ви? Почуйте голос планет, які наполягають: лютий – місяць для яскравих емоцій, незабутніх вражень, свята, задоволень і розваг.

Сприятливі дні: 1, 11, 18, 23.

РАК

Ви здатні на більше, ніж про себе думаєте. Гроші відчувають, якщо їх вважають злом або бояться, і не йдуть в руки до такої людини. А як ставитеся до грошей ви? Чи немає у вас неусвідомлюваних страхів, пов’язаних з ними? Виявлення та усунення таких страхів – відправна точка для того, хто може поліпшити своє матеріальне становище. Любіть і поважайте гроші – і вони дадуть відповідять вам взаємністю.

Сприятливі дні: 3, 9, 14, 24, 28.

ЛЕВ

Дивіться на світ через яскраві окуляри! Дорогі Леви, лютий – ваш місяць! Чого ви собі побажаєте? В яскравих фарбах уявіть, що це вже збулося, підсильте візуалізацію колажем з відповідних картинок – і все обов’язково складеться так, як вам хочеться.

Сприятливі дні: 2, 6, 15, 23.

ДІВА

Скиньте зайвий вантаж зі своїх плечей! Не переоцінюйте свої можливості. Ваш успіх в лютому багато в чому буде залежати від того, наскільки грамотно ви розподілите сили. Не намагайтеся вирішити всі питання відразу, вчіться делегувати якісь завдання іншим людям. Вам це робити непросто, але колись же треба починати! Нехай це «колись» настане в лютому.

Сприятливі дні: 8, 12, 17, 25.

ТЕРЕЗИ

Цінуйте свою удачу, але не культивуйте в собі відчуття всемогутності. Якщо ви перебуваєте на хвилі успіху, чекайте нових посмішок долі. Вам вдасться реалізувати будь-які ідеї, отримати схвалення і підтримку начальства, зав’язати корисні знайомства. Не виключені просування по кар’єрних сходах і підвищення окладу.

Сприятливі дні: 3, 6, 10, 24, 25.

СКОРПІОН

Намагайтеся побачити плюси у всьому, що відбувається! У лютому будуть сприятливими поїздки в місця, які пов’язані з якоюсь особистою історією. Ви інакше подивитеся на все, що відбулося з вами і з вдячністю поставитеся до отриманого досвіду. Якщо ви будете налаштовані оптимістично, то швидко побачите плюси в ситуації, що склалася.

Сприятливі дні: 8, 9, 13, 19, 26.

СТРІЛЕЦЬ

Відкрийте своє серце тим, кого любите. Розташування зірок у лютому створить всі умови для кращого розуміння як близьких людей, так і самих себе. Буде багато розмов по душах, багато одкровень. Не пропускайте повз вуха жодної озвученої думки – все зараз буде важливо, все цінне.

Сприятливі дні: 5, 10, 18, 22, 23.

КОЗЕРІГ

Нехай ваші бажання знайдуть втілення! Робіть те, що приносить радість, допомагає душі розквітати і співати. Зустрічайтеся з коханими, спілкуйтеся з природою, медитуйте і набирайтеся позитивних вражень. Якщо вам захочеться зайнятися творчістю, не стримуйте себе.

Сприятливі дні: 1, 7, 13, 21, 22.

ВОДОЛІЙ

Зберігайте статус людини слова і справи. Якщо ви пообіцяєте те, що виконати не можете, дуже скоро відчуєте на собі силу гніву оточуючих. Будь-які конфлікти намагайтеся вирішувати швидко, десь йдучи на поступки. Ущемлене самолюбство – невелика ціна за спокійне існування без побоювань, що ось-ось застромлять ніж в спину.

Сприятливі дні: 2, 6, 10, 11, 24.

РИБИ

Нехай кожна копійка знає рахунок! У лютому вам абсолютно протипоказано легковажне поводження з грошима. Якщо хтось попросить позичити певну суму, не поспішайте піти назустріч. З великою часткою ймовірності – людина, яка звернулася до вас за фінансовою підтримкою, поведе себе непорядно і не розрахується з вами до обумовленого терміну. Будьте активними у всьому і невдовзі вам дуже поталанить.

Сприятливі дні: 2, 9, 12, 24, 28.

zakarpatpost.net