Під Ужгородом розрита дорога вже більше ніж півроку створює аварійні ситуації. ФОТО

Розкопали і засипали яму

Стривожена читачка звернулася до редакції газети «Неділя Закарпатські новини» і розповіла, що ще восени у селі Розівка на вулиці Концівська, що є центральною для проїзду транспорту, прокладали трубу і при цьому розкопали дорогу.

«Після цього яму просто засилали. Ніхто нічого не асфальтував. Відтак ґрунт просів і утворився «лежачий поліцейський»… тільки не з виступом, а із впадиною. Крім того, збоку утворилася ще одна велика яма, – зазначила жінка. – Як то у нас робиться – розкопали і забули привести до ладу».

Читачка переймається ситуацією, каже, що боїться, що може трапитись аварія, адже на ямі автомобілями аж підкидує, а про неї знають не всі, хто проїжджає через село, що веде в Ужгород.

Також за її словами, раніше дорога там була нормальною.

Сумно, але в багатьох місцях області в січні разом з асфальтом зійшли десятки кілометрів лише торік «відремонтованого» дорожнього покриття.

Водії нарікають на неякісну роботу дорожніх служб і висловлюють обурення з приводу псевдоремотнів. Якщо від Ужгорода до Мукачева ще дорога більш-менш нормальна, то від Мукачева до Хуста вона вже нагадує «танкодром».

zakarpatpost.net